La data de 05 mai 2011, ora 16:00, S. MARIAN de 24 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. Amurgului dinspre sos. Alexandriei catre sos. Salaj.
Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 25A, a surprins si accidentat grav pe D. MARIA de 19 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Victima a ramas internata la spital.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
n cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 05 mai 2011, ora 16:00, P. ALEXANDRU de 37 de ani din jud. Ilfov, a condus un autoturism marca BMW, pe str. Alexandru Serbanescu dinspre str. Avionului catre sos. Pipera.
Cand a ajuns in apropierea statiei RATB "Aurel Vlaicu", a surprins si accidentat grav pe R. ILEANA de 49 de ani din jud. Tulcea, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Victima de la spital a fost indrumata la domiciliu.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.