Cautare

316 de rezultate pentru "transfer" (3.54 secunde)
Ei au obligatia sa depuna semestrial la organul fiscal teritorial o declaratie informativa cuprinzand partile contractante, valoarea inscrisa in documentul de transfer, impozitul pe venit retinut si taxele notariale aferente transferului.
Avocatii Apple Computer au afirmat insa, in timpul procesului, ca iTunes reprezinta, in primul rand, un serviciu de transfer de date, ceea ce este permis de catre acordul incheiat.
- Propunerea mea va fi promovata in continuare, dar trebuie subliniat faptul ca aceste salarii se intentioneaza a fi oferite unui numar de aproximativ 4 - 5 specialisti (din cei circa 30.000 de salariati ai sistemului fiscal), care sa lucreze intr-un domeniu extrem de dificil, cum este acela al preturilor de transfer.
"In conditiile in care alte trei mari orase din Romania imi solicita sa transfer in localitatile lor Alianta Franceza, care credeti ca va fi decizia mea?", s-a exprimat retoric cel mai inalt reprezentant diplomatic al Frantei in Romania.
Telefonia mobila de generatia a treia le permite utilizatorilor acces rapid la Internet, transfer de date, imagini, ascultarea de muzica pe telefonul mobil, precum si vizualizarea paginilor web cu elemente grafice si servicii de localizare.
Suma de transfer a actiunilor va fi comunicata ulterior", a declarat Valeriu Garlea, purtatorul de cuvant al Daewoo Automobile Romania.
ßi asta pentru ca BRD le permite sa-si plateasca si ratele prin servicii de transfer de bani dedicate. Creditele pot fi obtinute in lei sau in euro.
Alte servicii puse la dispozitia clientilor sunt WESTERN UNION (transfer rapid de bani din strainatate), schimb valutar si doua posturi de consilieri de clientela.
Strainii nu vor da buzna pe piata de capital "Activitatea de transfer de sume in euro in Romania si plasarea lor in lei in depozite la termen va fi din ce in ce mai putin profitabila", sustine reprezentanta Unicredit.
Aici se va dezvolta un sistem de colectare selectiva a deseurilor si se va amenaja o statie de transfer al acestora.
Iar in caz de transfer, valoarea contului contribuabilului ramane aceeasi, adauga Onofrei, care arata ca, indiferent de cine administreaza fondul facultativ, economiile clientilor sunt in siguranta.
Pe langa CCINA Constanta prin Centrul Euro Info, alti parteneri in derularea proiectului ROINTERA sunt Academia Romana, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Institutul National de Informare si Documentare si Agentia Manageriala pentru Cercetare Stiintifica si Transfer Tehnologic Politehnica.
Statul roman, reprezentat de Automobile Craiova, a redobandit controlul asupra fabricii de automobile Daewoo, prin semnarea contractului de transfer de actiuni si tranzactie asupra creantelor intre Daewoo Motor Co.
Operatorii de transport pot beneficia de o finantare de pana la 35% din valoarea proiectelor de transfer a transportului de marfuri de pe infrastructura rutiera pe cea feroviara si navala.
Dupa aceasta perioada se va plati un impozit de 1%. Baza de impunere este valoarea declarata de cele doua parti in actele de transfer. (A.ß.)
Oficialii romani au semnat un contract de transfer de actiuni si o tranzactie asupra creantelor intre DAEWOO MOTORS Co. Ltd (DWMC) Coreea si DAEWOO AUTOMOBILE ROMANIA (DWAR).
Este vorba de comisioanele de transfer al banilor catre bancile partenere", a precizat Gabriel Negrila, directorul general al ELECTRICA Oltenia.
"Cei care sunt tentati sa contracteze astfel de credite trebuie sa aiba in vedere faptul ca atunci cand platesc ratele lunare apar si comisioanele de transfer, comisioane neprevazute in contract (in contract sunt prevazute comisioanele strict legate de credit)", au adaugat surse din Raiffeisen Bank Craiova, potrivit carora comisioanele de plata externa sunt destul de mari, mai ales pentru sumele mici, si pot astfel duce la costuri totale asemanatoare cu cele legate de creditele acordate de bancile cu sedii in Romania.
Aceasta abilitate se refera pe de o parte la convertibilitatea monedei nationale intr-o alta moneda si pe de alta parte are in vedere riscul de transfer de profituri si plati in afara, aferente unor credite externe sau contracte comerciale.
Daca nu se aplica masurile de simplificare din instructiuni, atunci cand un bun este trimis in Romania dintr-un alt stat-membru in cadrul unui contract de consignatie sau al unui contract privind stocuri la dispozitia clientului, furnizorul care nu este stabilit si nici inregistrat in scopuri de TVA in Romania realizeaza un transfer in statul-membru de origine, conform echiva- lentului din legislatia statului-membru respective;
google-analytics.com