Cautare

6982 de rezultate pentru "toti" (2.73 secunde)
Eu vreau sa imi spun punctele de vedere, sa le spun constantenilor ce vreau sa fac pentru ei, vreau sa le spun ca stiu ca nu sunt nici cel mai frumos nici cel mai destept constantean, dar am puterea de a-i asculta si toti cei care vor sa se implice, sa stea de vorba cu mine si sa construim impreuna Constanta si voi crea un climat sanatos in Constanta de constructie pentru viitorul Constantei, pentru a ne recapata mandria de a fi constanteni.
Presedintele Mare Nostrum considera ca-i reprezinta pe toti constantenii De altfel, prin atitudinea adoptata la dezbaterea de ieri, precum si in alte ocazii, anumiti reprezentanti ai Mare Nostrum dovedesc o lipsa nu numai de argumente stiintifice care sa dovedeasca presupusa distrugere a parcului Tabacariei, ci si de exprimare rationala.
Ca o observatie particulara privind comportarea arbitrara, abuziva a actualei puteri, PSD-ul e dator sa-i apere si sa-i sprijine pe toti cei ce sunt supusi presiunilor administrative - inclusiv primari si consilieri ai PSD, ca si alti functionari din diferite structuri administrative locale sau centrale - obiect al asa-ziselor restructurari.
Toti am muncit fara sa fim platiti. ... In plus, biroul nostru din Kiseleff, in care toti cei 5 membri ai echipei ne aduseseram calculatoarele, laptopurile, obiectele personale a fost golit de sotia domnului Diaconescu, Mariana, cu ceva timp in urma ca acesta sa demisioneze din PSD.
"In toti acesti ani poporul sovietic a pastrat cu meticuloasa grija operele de arta de o mare valoare istorica si artistica. ... Si ne-au facut pe toti ostatici ai acestei meschinarii! Pe toti cetatenii Rusiei!
Sigur, subiect relativ interesant, despre care toti au pareri pe Facebook, despre care chiar, la rigoare, putem discuta si serios, intr-o dupa-amiaza, daca ploua si nu putem iesi din casa.
Stiu foarte bine, din discutiile pe care le-am avut de atatea ori, ca avem in continuare nevoie de capabilitati militare moderne si in aviatie, si la marina " sa nu uit niciodata de faimoasa baterie a submarinului pe care trebuie s-o cumparam odata si odata ", si pentru fortele terestre si faptul ca aceasta stabilitate exista, putem sa incepem proceduri care, de obicei, dureaza si care insa asigura pe termen mediu si lung un sprijin de care aveti nevoie si de care toti beneficiem.
Ministrul a recunoscut ca tara noastra nu are capacitatea de a cheltui toti banii europeni, din doua motive: nu stie cum sa ii cheltuiasca si nici nu poate construi de toti banii alocati.
La ora 10.00, toti jucatorii din sistem intra pe ringul Bursei, iar pâna la ora 14.15 urmeaza "piata continua".
Cred ca toti concurentii nostri directi vor fi, ca si noi, foarte selectivi in alegerea locatiilor pentru expansiune, in conditiile in care deja exista orase cu un numar prea mare de hipermarketuri operationale". ... "Toti jucatorii din retail au fost afectati de criza economica globala in 2009.
Toti cei care nu acceptau fanariotul qui pro quo erau detestabili, maculabili, expulzabili. ... Nu suntem toti amnezici si inca ne amintim cum predicai nevoia acelui credit de la FMI, desi nu putini erau cei care strigau ca e o cale gresita.
Toti ceilalti nu pot face altceva decat sa astepte sa li se plateasca factura, chiar si dupa 6 luni, daca nu chiar un an. ... Toti au nevoie de cash si de preturi mai mari.
A fost initiatorul unei reinnoiri a Bisericii, a promovat evanghelizarea, ecumenismul si dialogul cu toti oamenii, indiferent de apartenenta culturala si religioasa.
In memoriu se mai arata ca "prin aceasta dispozitie legala se instituie premisa potrivit careia toti cetatenii sunt beneficiari ai serviciilor publice de radiodifuziune si de televiziune, iar metoda de colectare a celor doua taxe se face de catre Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice 'Electrica' S.A., prin filialele sale, odata cu plata energiei electrice consumate".
Imi place foarte mult felul in care toti trei actorii au creat personaje atat de distincte. Si au toti niste ochi albastri teribil de patrunzatori. ... Dar Kinsey a demonstrat ca nu exista normalitate, si cred ca acest lucru ne ajuta enorm pe toti.
Chiar si un film vechi este resimtit dureros de cei care nu se pot abtine sa nu se gandeasca la faptul ca toti actorii sunt acum pamant. ... Sunt asaltati de gandul ca si ei vor muri in curand, la fel ca toti ceilalti din jurul lor.
Eminescu a fost declarat nebun si internat la psihiatrie intr-un moment in care guvernul Romaniei urmarea sa incheie un pact umilitor cu Austro-Ungaria, prin care renunta la pretentiile asupra Ardealului si se angaja sa ii anihileze pe toti cei catalogati drept nationalisti.
in Metopolis - grecii vor vorbi in romaneste, italienii in rusa, turcii in bulgareste, sarbii in nemteste, iar romanii vor fi talmaci pentru toti, limbile se vor incurca si nemaifiind nimic de facut, toti se vor saruta si se vor imbratisa, vor ciocni pahare cu vin ca sa se impace.
nu se stie de ce, dar toti erau copii. ... Punctele de aterizare si alte detalii au coincis absolut la toti. ... Toate acestea scad probabilitatea ca istoria sa fi fost o simpla farsa, halucinatie sau isterie colectiva, dar nu au fost in masura sa convinga toti scepticii.
si acela va judeca viii si mortii, pentru care toti proorocii marturisesc, si tot cel ce crede in numele Lui, iertare de pacate va lua" (Fapte 10,43).
google-analytics.com