Cautare

6982 de rezultate pentru "toti" (3.23 secunde)
Incerc sa aranjez cat mai multe lucruri, vorbesc pe scurt, nu pierd vremea, ii rog pe toti sa vina cu subiectele pe puncte si pe liniute ca sa nu fac dialog de dragul dialogului. ... toti isi dau cu presupusul nefiind in domeniu.
"Rar se intampla ca la o petrecere sa ai alaturi peste 40.000 de prieteni si, apoi, sa-i poti vedea pe toti in fotografie (...) Uriasa poza de la ‘Revelionul Bucurestiului‘ va fi pentru toti un prilej de a se mandri cu atmosfera efervescenta de care s-au bucurat in cea mai importanta noapte din an", se arata in comunicatul de presa al evenimentului.
Fragmente dintr-un RECHIZITORIU de care toti procurorii se feresc: ... Toti acestia au primit diferite suprafete de teren pentru care platesc redevente de cele mai multe ori de ordinul catorva euro pe metru patrat in plin centrul Capitalei!!
El a exprimat, de asemeni, pozitii pe plan international care au fost primite de toti carora li s-a adresat. 2013 a fost de asemeni, in Franta, un an de dezbateri pasionante, in special pentru casatoria pentru toti. ... Ea va fi peste tot si pentru toti.
In toti acesti ani de supraveghere, el n-ar fi putut deveni complet independent decat daca ar fi fost deconectat de dublura de acolo. ... Daca ar vrea, extraterestrii ne-ar putea ucide pe toti. ... Extraterestrii asa ar vrea sa fie toti pamantenii.
La inmormantari, toti liderii lumii se angajeaza sa faca praf terorismul Iar explicatia psihologului criminalist (si criminolog) de exceptie continua: ... si astia vor sa lupte cu tancul?!.Cand ii vad pe François Hollande, pe Obama, pe astia toti ca se angajeaza de nu stiu cata vreme.
Eeee, dar daca spargem si la violoncelistul ala de sus, unde am vazut noi pana acum ca intra tot felul de artisti cunoscuti, daca i-am prinde pe toti odata, abia atunci sa vezi succes!. Numai ca, ce sa vezi, nu toti muzicienii se drogheaza.
Sociologul a criticat si strategia PNL de a se asocia cu un premier in functie, afirmand ca de la Petre Roman pana la Victor Ponta, toti stiu ca eroziunea functie este atat de mare incat sansele de reusita sunt putin probabile.
Toti si-au tras tricolor pe mana dupa aia ca in loc de hau hau cu nea Nicu au zis ca au devenit revolutionari si acum au carnete de revolutionari, a subliniat el.
Cand a ajuns la pomul fermecat a vazut in jurul acestuia o fetita si 6 sase baieti, toti de varsta lui si care chiar semanau cu el. ... toti stateau in jurul meu.
Insa, euforia a durat doar trei zile, in care toti romanii se simteau frati si a fost inlocuita de deziluzii din ce in ce mai multe, iar romanii au invatat sa supravietuiasca singuri, dupa o perioada in care ura impotriva lui Ceausescu ii unise.
Atmosfera este tonica si pozitiva in casa ta, de parca fiecare membru al familiei participa trup si suflet la un eveniment fericit din care toti au ceva de castigat.Vestile bune legate de viata de familie anima relatiile dintre cei ai casei si va fac pe toti mai veseli si mai implicati.
Aveti ceva de celebrat impreuna sau exista un motiv de bucurie deplina ce va aduna pe toti, cu mic si mare, la un loc.
sa se construiasca un oras in care toti oamenii sa fie fericiti. ... Nu se poate construi un oras in care toti oamenii sa fie fericiti.
toti cei care au lucrat in comertul exterior au colaborat cu Securitatea sau au fost, pur si simplu, ofiteri cu acte in regula. ... Si-apoi, mi-aduc aminte, dupa fuga lui Pacepa, au fost retrasi toti cei care lucrau sub acoperire.
La universitate, la un moment dat, eram cinci profesori de radioterapie in sectie, pentru ca toti ne-am atins acel grad de educatie care ne dadea dreptul la grad. ... Nu gasesti medici specialisti nici acolo, eu mi-am educat toti medicii pe care mi i-am luat in in sectie.
Erau metri intregi de biblioteca, toti banii castigati ii dadea pe carti. ... Am urmat liceul Nicolae Balcescu in aceeasi formatie si toti am intrat la facultate. ... In realitate, conceptul Bologna este o devalorizare a stiintei si toti sunt educati pentru a deveni in realitate niste tehnicieni priceputi.
Vom incerca sa convingem toti consilierii judeteni si conducerea institutiei sa inteleaga ca nu mai sunt de capul lor, sa voteze cum vor si ce vor!
"Cum va imaginati ca toti generalii din Politie accepta de buna voie si nesiliti de nimeni sa ramana fara armata din teritoriu, cu care intretine atatea relatii si interese comune?!".
"Cine nu e cu noi e impotriva noastra!" Calin Popescu Tariceanu i-a invitat pe toti cei care sustin gruparea Stoica - Stolojan sa plece din PNL.
google-analytics.com