Cautare

63880 de rezultate pentru "toate grupele din liga a 3a romania" (8.43 secunde)
Dupa ce a dat apa la moara mandriei si orgoliilor democrate, Traian Basescu a racorit brutal tendintele hegemonice manifestate in ultimele doua luni de liderii PD.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Intre doua partide din Liga Campionilor, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, evolueaza si in competitia interna. ... Handbalistele de la SCM Craiova joaca astazi, de la ora 18.00, pe terenul campioanei Oltchim Ramnicu Valcea, intr-o partida contand pentru etapa a doua din returul Ligii Nationale.
Liga I Surpriza de proportii in Gruia:
Tot mai multe formatii de traditie din Liga 1 si din esaloanele inferioare se confrunta cu grave probleme financiare, iar seful LPF lasa sa se inteleaga ca ar putea fi fortat sa schimbe sistemul competitional din Liga 1 chiar din sezonul urmator.
Doar ce deschise domn' Mitica de la Liga gura si se lauda in dreapta si-n stanga peste ce mare campionat domneste el si cum am bagat noi sperietii in perfida Europa dupa doua etape de Liga Campionilor, cum isi lua una dupa ceafa ca sa se trezeasca la realitate.
Formatia ALRO Slatina a facut ieri-dimineata o scurta "plimbare" la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, unde a efectuat vizita medicala. ... Lotul aluministilor prezent in Banie a fost compus din:
Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a Universitatii Craiova, hotarata de Comitetul Executiv al FRF pe 20 iulie 2011, si, teoretic, gruparea alb-albastra poate reveni in fotbal din sezonul viitor.
Doar 4 rapidisti vor supravietui revolutiei din Giulesti. Pancu, Herea, Bozovic si Alex Ionita ar putea juca pentru Rapid in liga a 3-a. In 2006, cand Juventus a fost retrogradata, Buffon si Del Piero au acceptat sa joace in serie B.
In stagiul de pregatire din Antalya, recent incheiat, aluministii au disputat trei amicale, inregistrand 1-1 cu FC Biel (Elvetia, liga a 2-a), 3-1 cu FC Costuleni (Republica Moldova, liga 1) si 2-2 cu FC Winterthur (Elvetia, liga a 2-a).
Miercuri seara, Steaua incepe batalia pentru Liga Campionilor, pe care o vizeaza pentru a treia oara la rand.
Gabi Tamas a fost prezentat la Concordia Chiajna. Fundasul a fost liber de contract dupa despartirea de Petrolul. Tamas are 39 de ani si va juca in Liga 2, dupa ce a refuzat o oferta de la FC Voluntari. "Ce credeti ca in Liga 2 joc altfel sau cum?
Fotbalistii de la CS Turnu Severin sunt constienti ca in Liga I meciurile vor fi cu totul si cu totul altfel decat in esalonul secund, dar sunt convinsi ca pot face fata acestui nivel si ca nu vor retrograda.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
Steaua a castigat derby-ul cu Dinamo. Ros-albastrii continua lupta pentru titlu Dinamo a deschis scorul pe National Arena, in derby-ul cu Steaua, dar elevii lui Mihai Stoichita au intors rezultatul, prin Rusescu, din penalty, si o "dubla" a lui Iliev. Scorul final a fost 3-2 pentru ros-albastri.
Federatia Europeana de Handbal a anuntat componenta urnelor valorice, pentru tragerea la sorti de maine, de la Monte Carlo, a grupelor CE feminin din luna decembrie. Potrivit anuntului EHF, Romania face parte din prima urna valorica, alaturi de Suedia, campioana en-titre Norvegia si Croatia.
Jucatoarele de la Otchim Ramnicu Valcea au intrat in febra meciului de duminica, de pe teren propriu, cu echipa franceza Metz, din cadrul etapei a doua a grupelor principale din Liga Campionilor.
Becali a fost IMPRESIONAT! ... I-a promis ca nu va pleca niciodata de la Steaua, indiferent de ofertele pe care le va avea. ... Becali i-a permis sa-si treaca in contract bonusuri importante daca reuseste calificarea in Liga si, apoi, daca trece de faza grupelor.
Steaua a evitat rusinea istorica ' Tatu i-a salvat pe ros-albastri de o contraperformanta incredibila Steaua a fost dezamagitoare in primele doua partide din grupa E a Ligii Campionilor, iar aseara putea inregistra al treilea esec in cea mai importanta competitie intercluburi.
' Stelistii nu vor lua nici un ban daca trec de Dinamo Tbilisi Jucatorii nu vor incasa nici un ban daca o vor elimina pe Dinamo Tbilisi si au promise recompense doar daca ajung in grupele Champions League Bourceanu, Tanase si toti ceilalti elevi ai lui Reghecampf n-au primit nici un ban pentru castigarea titlului si nici nu vor lua vreo prima speciala daca vor trece si de Dinamo Tbilisi.
google-analytics.com