Cautare

63880 de rezultate pentru "toate grupele din liga a 3a romania" (6.88 secunde)
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1. El a apreciat modul cum a gestionat Rapidul meciul si nu considera ca Rapid si-a batut joc de adversar dupa ce a marcat 8 goluri.
Manchester City - Steaua 1-0 | Rezultat onorabil pentru romani Steaua a parasit miercuri seara Liga Campionilor. Sansele sa intoarca rezultatul din primul tur al play-off-ului cu Manchester City erau de domeniul fantasticului, insa romanii au iesit cu fruntea sus din competitie.
Astra a invins campioana Cehiei, Steaua a remizat cu Zurich (Autor: Cristina Stefan) A fost din nou o seara plina pentru microbisti, indeosebi pentru suporterii campioanei si ai vicecampioanei Ligii I.
Rapid a trecut la pas de echipa din Liga 3, CS Afumati, scor 3-0 si s-a calificat in grupele Cupei Romaniei.
Romania a castigat cu emotii meciul cu Lituania de la Vilnius, printr-un gol marcat de Maxim in prelungirile partidei din Liga Natiunilor.Tricolorii au inceput bine meciul si au deschis scorul prin Chipciu, in minutul 13.
Muntenegru Romania scor final 0-1. Tricolorii au castigat ultimul meci din Liga Natiunilor si au incheiat grupa pe locul al doilea. Tucudean a marcat singurul gol al partidei, in minutul 44, printr-un sut puternic, mingea uda intrand in poarta pe sub portarul muntenegrean.
Romania joaca sambata, de la ora 21:45, contra Lituaniei, in Liga Natiunilor. ... 2) Nationala Romaniei a ajuns la mana adversarilor; 3) Cel mai mult il deranjeaza pe Contra discutiile antrenorilor care-l critica in toate felurile.
Liga Alesilor Locali ai PSD a reunit, sambata, la Bucuresti, participanti din toata tara, fiind dezbatute, cu aceasta ocazie, ultimele evenimente politice din Romania.
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
Dupa multa vreme, ora exacta nu mai este data in toate domeniile de Bucuresti.
Divizionara C Prometeu Craiova si-a reluat saptamana trecuta pregatirile in vederea returului de campionat, unul in care trebuie sa aiba un parcurs bun si sa revina in prima jumatate a clasamentului, lucru echivalent cu salvarea de la retrogradare.
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un comentariu legat de situatia echipei de fotbal Dunarea Calarasi in Liga 1. ... Dan Alexa Dunarea Calarasi este la un pas de revenirea in Liga a 2-a. O mare speranta s-a naruit intr-un singur an.
pentru prima liga. Lazar a inceput sezonul titular, dar nu a rezistat decat trei etape in poarta, in timp ce Horvat nu a debutat inca in Liga 1. ... Au aratat ca au bune calitati si sunt pregatiti sa apere", a replicat Mingote.
unei formule de echipa pentru partea a doua a sezonului Petre Grigoras va avea la dispozitie in al doilea turneu de pregatire acelasi lot cu care a abordat si primul stagiu din Antalya:
Suntem satui de abuzuri, de scandaluri si de mediocritatea in care a ajuns sa se scufunde fotbalul romanesc. ... A mai candidat impotriva lui Sandu si s-a dovedit un adversar redutabil. ... Are, insa, dezavantajul ca este apropiat de fratii Becali si a fost implicat in "Dosarul Transferurilor".
Sambata, 29 octombrie a.c., sala „Sergiu Celibidache” a Liceului de Arta Constanta a gazduit Adunarea Generala a Ligii Alesilor Locali a Partidului Ntational Liberal pentru Regiunea 2 Sud Est.
Dupa startul dezastruos al nationalei Romaniei in lupta pentru Mondialele din 2010, echipele de club se afla in fata unui moment istoric:
Ne-am obisnuit deja cu pichetarile si grupurile de manifestanti care mai tot timpul se plaseaza in fata Prefecturii sau a altei institutii locale pentru a protesta pentru fel de fel de probleme care le ingreuneaza traiul. Nici saptamana aceasta Prefectura nu a scapat de astfel de pichetari.
Tragerea la sorti a grupelor CM 2014 a avut loc la Costa do Sauipe, in Brazilia. ... Grecia, care a eliminat Romania in baraj, va intalni Columbia, Coasta de Fildes si Japonia. ... Vezi toate grupele - GRUPA A:
In drumul spre turneul final la Campionatului European din 2024, Romania a fost repartizata in grupa I, alaturi de Elvetia, Israel, Kosovo, Belarussi Andorra. "Tricolorii" au au evitat adversari grei, precum cei din grupele B si C, cu Olanda si Franta sau Italia si Anglia.
google-analytics.com