Cautare

1939 de rezultate pentru "toader elena" (8.03 secunde)
Secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, presedinte al Organizatiei Judetene PD Galati, ne-a declarat ca nici unul dintre ministrii democrati nu se afla in pericol de a fi schimbat.
Una din incercarile de inabusire a avut loc in judetul Tulcea, tinta acesteia fiind comisarul sef Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Politistilor si Personalului Contractual din MAI, sustin politistii constanteni care au luat atitudine.
Toader l-a facut KO pe Lazar in 20 de reprize!
La finele saptaminii trecute secretarul de stat in MAI, democratul Mircea Toader, sustinea ca a trimis catre CJ o adresa prin care solicita o hotarire asemanatoare cu cea a CL, prin care se cere ca SC Electrocentrale sa treaca in administrarea sa.
Secretarul de stat in MAI Mircea Toader, a declarat ca, in sfirsit, a reusit sa-si vada microfilmul cu dosarul sau de urmarit.
Femeile din Partidul Conservator au sarit la gitul presedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Galati, secretar de stat Mircea Toader. ... Nu stiu ce a vrut sa spuna secretarul de stat Mircea Toader.
Totusi vioara intii a fost presedintele Organizatiei Judetene, Mircea Toader. ... In plus, din punct de vedere politic, pina in 2008 sintem in aceeasi echipa cu PNL”, a declarat secretarul de stat Mircea Toader.
Secretarul de stat Mircea Toader a spus in acest sens ca democratii si-au pus in aplicare proiectul pentru a elimina suspiciunea ca “1 ianuarie” este un punct greu pentru tara noastra.
Dupa discutiile de luni seara din cadrul coalitiei, Partidul Democrat s-a ales cu functia de ministru al economiei si comertului, in care l-a desemnat pe Mircea Toader, actualmente secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
Astfel, democratul Mircea Toader, propus pentru a-l inlocui pe Codrut Seres in functia de ministrul al Economiei si Comertului, va trebui sa treaca mai intai prin furcile caudine ale celor doua camere, avand nevoie de votul a 235 de parlamentari, in caz contrar PD fiind obligat sa vina cu alta propunere.
Cele mai importante evenimente Pe primul loc in topul evenimentelor a fost propunerea lui Mircea Toader, de catre conducerea PD, pentru a ocupa funcia de ministru al Economiei si Comertului in locul lui Codrut Seres.
In Parlament nu ajunge chiar oricine, asa cum se intimpla in consilii", a declarat presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader.
Mircea Toader este unul dintre cei care sustin ca noi protestam impotriva Guvernului Tariceanu pentru ca am fost platiti de dusmani politici ai democratilor. ... Atunci eram pedisti?", a declarat presedintele Aliantei, Toader Cristea. ... Mircea Toader ne-a transmis ca nu va veni la intilnirea cu pensionarii.
Mai exact presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader, a facut public faptul ca doua motiuni de cenzura depuse de PSD in 2006 au fost insotite de liste cu semnaturi duble sau chiar false.
In opinia democratului Mircea Nicu Toader, este limpede ca Partidul Social Democrat nu este de acord cu legea votului uninominal, desi initial toate partidele fusesera de acord cu aceasta lege in formula propusa de Pro Democratia.
Dupa ce a fost semnata legea prin care bugetele de echilibrare ale Consiliilor Judetene sunt la dispozitia presedintilor acestora si le pot imparti cum doresc, fostul secretar de stat in ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Nicu Toader, s-a aratat total impotriva noilor proceduri.
Nervi democrat-liberali In cursul zilei de ieri presedintele filialei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader, impreuna cu primarul de la Beresti-Meria, Sfarlea Adrian Vasile, si consilierul judetean David Craiu au expus exact grila de impartire a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale si au aratat ca, de fapt, noua formula face diferente enorme in ceea ce priveste banii programati pentru acordare si adevaratele sume propuse pentru echilibrare.
Seful democrat-liberalilor galateni, Mircea Toader, considera ca, desi reprezentantii CJ au demarat procedurile de contractare a creditului in valoare de 85 de milioane de lei pentru a finanta diferite proiecte, acest imprumut nu are niciun fel de sorti de izbanda.
Mircea Toader, presedintele filialei judetene a PD-L (partidul format din fuziunea PD-ului cu PLD) ne-a declarat ca pe 24 februarie va fi anuntat candidatul democratilor la primaria orasului Galati.
Mircea Toader, presedintele organizatiei judetene PD-L, a adus in discutie ieri, la conferinta de presa, ordonanta de modificare a legii privind alegerile locale. ... Mircea Toader sublinieaza faptul ca PD-L are o propunere cu privire la data alegerilor locale si anume 25 mai.
google-analytics.com