Femeile din Partidul Conservator au sarit la gitul presedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Galati, secretar de stat Mircea Toader. Asta pentru ca pedistul si-a permis sa spuna ca oamenii pe care Consiliul Judetului i-a trimis la Bruxelles pentru a se acomoda cu ceea ce inseamna munca in institutiile Uniunii Europene sint preocupati doar de ceea ce inseamna plimbari prin magazine si cumparaturi.

Astfel, consilierii judeteni Adelina Hristea si Anca Ene au tinut sa-i asigure pe alegatori si sa-l “lumineze” pe democrat ca ele au muncit mult la Bruxelles. “Am acumulat foarte multe informatii. Ceea ce am invatat acolo ma va ajuta foarte mult in activitatea pe care o desfasor in cadrul Consiliului Judetean. Nu stiu ce a vrut sa spuna secretarul de stat Mircea Toader. Am auzit doar ca a criticat modul in care ne comportam noi la Bruxelles”, a spus consilierul judetean conservator Anca Ene.

In completarea celor spuse de Ene, Adelina Hristea (foto) a sustinut ca Mircea Toader spune tot felul de prostii din dorinta de a aparea cit mai des pe “sticla”. “Liderul democratilor galateni are probleme de comunicare. Acesta spune orice ii trece prin cap doar pentru a iesi in evidenta. Noi putem demonstra oricind ca am muncit acolo”, a spus si purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale PC Galati, consilierul judetean Adelina Hristea. Aceasta a mai aratat si ca pecistii din CJ vor prezenta in scurt timp un proiect important, care s-a nascut in urma muncii depuse la Bruxelles.