Cautare

5983 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate cadre didactice sibiu" (4.16 secunde)
Pentru persoanele care vorbesc mult sau canta (cadre didactice, avocati, artisti s.a.); Pentru cei care in timpul activitatilor sportive acuza senzatie de uscaciune a gurii si gatului;
In baza caracterului optional al participarii la studiul disciplinei religie, a nevoii de a prefigura necesarul de cadre didactice pentru aceasta disciplina si a obligatiei MECS de a asigura necesarul de personal didactic prin scoaterea la concurs a catedrelor vacante, optiunile pentru participarea la orele de Religie din anul scolar viitor trebuiau facute in aceasta perioada.
decizia asupra unor aspecte referitoare la modalitatea de gestionare zilnica a scolii (orar, activitati complementare, mentinerea unei bune colaborari intre parinti si profesori, controlul cheltuielilor), cat si decizia cu privire la aspecte generale importante referitoare la functionarea globala a sistemului de invatamant, bugetul scolii, stabilirea numarului de cadre didactice si personal auxiliar, recrutare si selectie (in unele cazuri alegerea directorului scolii), stabilirea programului scolar si a metodelor de predare.
La lucrarile conferintei s-au inregistrat 196 de lucrari (din care 52 de postere), autorii fiind reprezentanti ai comunitatii academice (cadre didactice universitare, cercetatori stiintifici, doctoranzi), practicieni in domeniul stiintelor mediului, geografiei, amenajarii teritoriale si urbanismului, sistemelor informationale geografice, turismului si educatiei, reprezentanti ai ONG-urilor.
Vacanta intersemestriala constituie un prilej de odihna si de destindere pentru elevi si pentru cadre didactice, la mijlocul unui an scolar.
In 2017, Sanatos de mic” este un proiect pilot, implementat in 3 gradinițte din Bucuresti (Gradinita nr.73, nr.203 si Gradinița Casuța Piticilor), pentru 400 de copii, 600 de parinti, 40 de cadre didactice si administrative, cu o echipa de start formata din 12 educatori nutriționisti.
Personalitatea marelui sociolog Dimitrie Gusti si rolul sau jucat in viata stiintfica, academica, politica si sociala in prima jumatate a secolului XX va fi evocata de directori, cercetatori stiintifici si cadre didactice ale unor intitutii sau asociatii care continua opera lui.
De pilda, cum au reusit doar cei aflati la putere, gen proxim insusi Adrian Nastase, sa cumuleze ani de zile, cu performante de invidiat pana si de marii nostri savanti, precum Nicolae Iorga, functiile de demnitari, de parlamentari, cu cele de cadre didactice universitare avand simultan catedre la trei-patru facultati?
realizatori de radio si TV, ziaristi de presa scrisa, proprietari de sereleuri inchise cu datorii la furnizori, coautori de volume colective, cadre didactice prin tot felul de universitati.
Este posibil sa asistam la o noua amanare, in conditiile in care multe cadre didactice refuza sa se intoarca la catedra.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu.
Mihaela Grancea, Universitatea ' Lucian Blaga ' Sibiu; ... Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu; ... Alexandra Mitrea, decanul facultații de Litere si Arte, Universitatea "Lucian Blaga", Sibiu;
El da ca exemplu faptul ca la Sibiu prefectul a emis ordin de incetare a mandatului impotriva vicepresedintelui consiliului judetean, membru PSD, motivand ca acesta nu poate fi membru al Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica (ATOP), desi acesta demisionase din ATOP.
sa urgenteze validarea unui deputat de Sibiu, care nu poate ajunge inca in Legislativ din cauza neintelegerilor dintre liberali si democrati. Liderul democrat Emil Boc (foto) a anuntat sambata la Sibiu ca pedistul Constantin Trihenea, aflat pe lista de supleanti ai Aliantei D.A.
O situatie asemanatoare se inregistreaza si in judetul Sibiu. ... Printr-un comunicat de presa dat publicitatii PSD, dezminte "informatia mincinoasa lansata pe piata de catre senatorul PD de Sibiu Nicolae Neagu, conform careia 16 primari din judet apartinand PSD au trecut in barca democrata".
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat ieri favorabil Ordonanta privind ratificarea Acordului de infiintare a Fundatiei publice romano-maghiare "Gojdu", dar a introdus si o declaratie interpretativa care precizeaza ca nu este afectat prin acest act Acordul din 1937 privind reglementarea definitiva a problematicii Fundatiei Gojdu de la Sibiu.
Liberalii din Sibiu nu cred ca indepartarea lui Stolojan este cea mai buna solutie. In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
Judecat la Sibiu Ionel Mantog este judecat de Tribunalul Sibiu, cauza fiind stramutata de la Targu Jiu. ... Dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat al DNA, dosarul "Cosmin Popescu" a fost trimis spre judecare, conform procedurilor legale, tot catre o instanta a Tribunalului Sibiu.
Viitorul" Calarasi, "Asociatia Tinerilor Activi pentru Comunicare" Calarasi, "Act 4 Europe" Hunedoara, "Pro Demos" Salaj, TINSIB Sibiu, "Dram Center 07" Sibiu, "ECOS" Sibiu, "Tineri 2000" Vrancea.
Liderul PD Sibiu, senatorul Nicolae Neagu, a anuntat ca organizatia judeteana pe care o conduce nu exclude posibilitatea de a-l sustine pe Klaus Johannis, actualul primar al Sibiului, pentru obtinerea celui de-al treilea mandat.
google-analytics.com