Cautare

5983 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate cadre didactice sibiu" (4.63 secunde)
Din câte stim, este vorba de politisti, jandarmi, cadre didactice si alte categorii de salariati din judetul Gorj, care aveau acest tip de card.
La acestia se adauga si 20 de profesori de medicina dentara complementara din Germania, precum si toti decanii facultatilor de medicina din Romania, alaturi de alte cadre didactice universitare.
Peste 400 de cadre didactice universitare de la facultatile de economie din tara si din strainatate, sute de articole stiintifice sustinute si zeci de dezbateri pe teme de fiscalitate, concurenta, stabilitate economica si administrarea afacerilor.
Mai multi magistrati, dar si avocati care sunt si cadre didactice in invatamantul superior galatean, s-au trezit ca dupa ce li s-a restituit contributia la asigurarile sociale retinuta peste plafonul maxim admis de lege, li se cere inapoi si impozitul pe aceste sume.
Sau, altfel spus, un asemenea profesor universitar primeste pe luna cam cat toate cadrele didactice de la o scoala medie din mediul rural.
La acestea se adauga costuri totale de 14 miliarde euro pentru despagubiri aferente imobilelor nationalizate (8 miliarde euro), drepturi salariale restante pentru cadre didactice (770 milioane euro) si alti bugetari (1,4 miliarde euro) castigate in instanta, datorii ale autoritatilor locale (2,2 miliarde euro), datorii in sanatate (1 miliard euro), restituirea taxei auto (1 miliard euro).
Avand la baza o colaborare mai veche intre Facultatea de Educatie Fizica si Sport si Departamentul de Arta Teatrala din cadrul Facultatii de Litere, echipa craioveana, condusa de trei cadre didactice - conf.
Peste 300 de cadre didactice participa în perioada 26-30 noiembrie la cursurile de instruire pentru Programul „Think.com“, o comunitate virtuala care conecteaza scoli, profesori si elevi din întreaga lume pentru a colabora în realizarea de proiecte.
In primii trei ani dupa terminarea facultatii a lucrat ca educatoare si invatatoare in Bucuresti, meseria parintilor ei, cadre didactice:
prescolari, elevi, studenti, cadre didactice, bibliotecari, profesionisti din domeniile editorial/educational, jurnalisti, pensionari, persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, grupuri organizate.
O emotie deosebita a creat in randul celor peste 200 de cadre didactice prezente in sala poemul In limba ta, rostit cu lacrimi in ochi de regretatul George Vieru.
exista doua cadre didactice? Copiii beneficiaza de indrumarea a doi invatatori. se face o evaluare continua descriptiva, acest lucru constituind un feedback permanent asupra evolutiei copilului?
Victor Dragusin care mi-a raspuns doar ca nu ma poate ajuta momentan cu nimic si ca regreta.Eu si sotul meu suntem cadre didactice si de maine suntem convocati la serviciu ,la asistenta la Bac.
Carentele grave ale sistemului medical au facut ca Romania sa piarda din 2007 pana azi 28.000 de doctori si 17.000 de cadre medii sanitare. ... Este vorba despre cheltuielile cu salariile profesorilor, cu materialele didactice si administrare.
Am vazut cu ochii mei cum cadre didactice dedicate meseriei si copiilor erau puse la punct de parintii care stiau mai bine ce e de facut:
De data aceasta afecteaza copii, parinti, cadre didactice, intregul proces educational. Actiuni represive precum cea de saptamana trecuta lovesc in scoala romaneasca, in viitorul nostru, in "eroii neamului, aparatori ai limbii romane".
Alaturi de invitatii speciali, ministrul Educatiei Remus Pricopie, ministrul Tineretui si Sportului Gabriela Szabo, dna senator Ecaterina Andronescu, si de secretarul de stat de la ministerul Fondurilor europene, Alin Sorin Mitrica, am stat de vorba cu cele 400 de cadre didactice care ne au spus problemele invatamantului ilfovean, dar si dorintele si propunerile lor.
Proiectul vine in intampinarea nevoilor studentilor la Medicina, prin organizarea de stagii de practica, sub coordonarea unor cadre universitare de renume, dar si prin vizite de studiu in locatii semnificative pentru formarea lor.
Indicatiile terapeutice ale extractului din muschi islandez Pentru prevenirea si tratamentul inflamatiilor cavitatii bucale si faringiene Pentru calmarea rapida a tusei iritative si raguselii Pentru persoanele care isi petrec mult vreme in spatii cu aer uscat provenit de la aparate de aer conditionat sau sisteme de incalzire centrala Pentru cei care calatoresc frecvent cu avionul, cu trenul sau cu masina Pentru persoanele care vorbesc mult sau canta (cadre didactice, avocati, artisti ș.a.) Pentru prevenirea uscarii mucoasei bucale si faringiene in timpul activitatilor sportive Pentru uscaciunea gurii si dificultati la inghitire in cazul persoanelor in varsta sau al persoanelor care iau medicamente ce provoaca uscarea mucoasei respiratorii Pentru cei care isi simt mereu gura si gatul uscate din cauza fumatului Isla Cassis - Calmeaza tusea iritativa si raguseala Isla Cassis este un produs natural pentru protectia si tratamentul afectiunilor cavitatii bucale si faringiene.
Timp de doi ani, experienta Laboratorului Verde al Reciclarii a ajuns la 21.308 de elevi de clasa a III-a, din peste 207 scoli si 57 de orase, dar si la 908 cadre didactice.
google-analytics.com