Cautare

5983 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate cadre didactice sibiu" (4.58 secunde)
Cadrele didactice de pe tot cuprinsul tarii, care au corectat tezele cu subiect unic, s-au minunat de ce au gasit in lucrari.
Probleme nu sunt doar in modificarea programelor scolare sau a modului de evaluare, ci si in modul spagagiu de gandire a cadrelor didactice:
exista riscul ca unii dascali sa nu mai aiba contract cu scolile - acestia vor fi repartizati intr-un sistem automat, acolo unde este un gol de cadre didactice;
S-au organizat cursuri pentru 800 cadre didactice, romanesti din Transnistria, apar publicatii ca: Transnistria, Glasul Nistrului, Bugul, Gazeta Odessei, Tara Bugului, Molva.
In total au fost alesi 150 de deputati, din cele mai variate straturi sociale, curente politice, reprezentanti de judete si comune, ai clerului, cadre didactice, corporatii prefesionale, institutii, functionari, etc.
"Programul reuneste actiuni, la care participa un mare numar de elevi si cadre didactice, de la cei mai mici la cei din clasele de liceu, impreuna cu echipe de indrumatori pedagogici, reprezentanti ai Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Au urmat mii de arestari, oameni din armata, magistratura, cadre didactice, jurnalisti. Se discuta de introducerea pedepsei cu moartea. Au inceput jocurile de culise internationale.
Potrivit unui studiu GFK, realizat anul acesta in 19 tari europene, romanii au cea mai mare incredere in profesori, cadre militare si preoti, la polul opus aflandu-se politicienii, politistii si managerii.
In majoritate elevi, studenti, cadre didactice si navetisti, acestia au fost obligati la cheltuieli suplimentare pentru achizitionarea unor abonamente in plus, din cauza ca autovehiculele nu mai au drept de stationare in apropierea centrului Craiovei.
Camera Deputatilor a eliminat ieri incompatibilitatea dintre functia de manager de spital si cea de cadru didactic.
Vor avea loc restringeri de activitate sau chiar se pot desfiinta posturi de cadre didactice din cauza numarul mic de elevi intr-o clasa.
Parteneriatul pentru Educatie mai prevede si acordarea de rechizite scolare, anual, in valoare de 100 de lei fiecarui elev din clasele I-XII care invata in Navodari, precum si acordarea de tichete eveniment pentru cele 427 de cadre didactice din Navodari, ca "semn de respect pentru efortul pe care il depun in cadrul comunitatii", a precizat Nicolae Matei.
Ambii sunt cunoscuti pe plan local inclusiv prin activitatea lor de cadre didactice universitare. Prima proba a concursului, care s-a desfasurat zilele trecute, a fost testarea psihologica pentru evaluarea capacitatii candidatilor de a lua decizii si de a-si asuma raspunderea si pentru verificarea rezistentei lor la stres.
In acelasi timp, 100 de cadre didactice din judetul Gorj, afiliate la Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) Gorj, vor picheta astazi prefectura.
"Acest individ scelerat care si-a facut o traditie din a jigni atat studentii cat si alte cadre didactice este fostul director general al Autoritatii Electorale Permanente si fost adjunct al Avocatului Poporului precum si fost procuror la CSJ (la data articolului acestuia din Cotidianul, era si membru PDL)", se arata in articolul din Academia Catavencu.
In conditiile in care salariul minim in Romania a cunoscut o crestere semnificativa in 2014, pecum si ca urmare a indexarii pensiilor, a unor indemnizatii si ajutoare sociale, a introducerii indemnizatiilor medicilor rezidenti, precum si a cresterii salariilor tinerelor cadre didactice ne putem astepta, pe fondul unei inflatii scazute ca acestui indicator al puterii de cumparare sa cunosca o evolutie pozitiva si in acest an.
Seful biroului de cazare a SIND Navodari, Stefan Matei s-a declarat foarte multumit de acest lucru, declarand ca prin protocolul respectiv copiii vor beneficia de o plaja de 1,5 km cu amenajari pentru activitati de vacanta, servicii de salvamar, un post de radio al complexului, cadre medicale, un punct de politie al taberei si de asemenea se va organiza un comandament educativ alcatuit din cadrele didactice insotitoare.
In prima etapa, actiunea a vizat 10 localitati din judetul Constanta cu un numar de 417 participanti apartinand unor categorii variate precum fermieri, agricultori, intreprinzatori, persoane active sau cadre didactice.
In cadrul celor doua etape caravana a vizat 20 de localitati din judetul Constanta cu un numar de 797 de fermieri, agricultori, intreprinzatori, persoane active, cadre didactice si elevi.
Din câte stim, este vorba de politisti, jandarmi, cadre didactice si alte categorii de salariati din judetul Gorj, care aveau acest tip de card.
google-analytics.com