Cautare

5983 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate cadre didactice sibiu" (4.57 secunde)
Pe de alta parte, a doua runda de negocieri intre reprezentantii Guvernului si cei ai cadrelor didactice, aflat de 4 zile in greva generala, a esuat din nou ieri seara, iar profesorii au anuntat ca vor continua greva pe termen nelimitat.
Asta pentru ca, dupa parerea deputatului, trebuie mai intai o lege a salarizarii cadrelor didactice pentru a face atractiv domeniul pentru tinerii cu performante care vor sa devina dascali, si apoi sa se voteze o lege a invatamantului universitar si preuniversitar.
Cred ca Parlamentul trebuie sa dea dovada de o mai mare retinere si responsabilitate la nivelul comisiilor, deoarece nu in felul acesta castigam adeziunea si inimile cadrelor didactice", a afirmat, luni, seful Guvernului.
Geoana a mai mentionat ca sesiunea extraordinara a Camerei Deputatilor ar trebui sa duca si la adoptarea altor proiecte sociale, cum ar fi cel legat de grupa I si II de munca pentru pensionari si majorarea salariilor cadrelor didactice.
Iesirea lui Lakatos este destul de bizara, avand in vedere faptul ca, dupa dezbaterile privind marirea lefurilor cadrelor didactice, el insusi a votat "pentru", din fotoliul pe care-l ocupa in Camera Deputatilor.
PRM face apel la PDL si PSD sa depuna o motiune de cenzura care sa duca la caderea Guvernului daca acesta nu va gasi resurse financiare pentru majorarea cu 50 la suta a salariilor cadrelor didactice si a celorlalte categorii de bugetari, a anuntat, vineri, secretarul general al PRM, Gheorghe Funar.
Spre finalul vizitei, Tariceanu s-a adresat muncitorilor aflati in uzina, vorbindu-le despre oamenii de afaceri, dar si despre actiunile de protest anuntate de cadrele didactice.
In semn de protest, cadrele didactice din intreaga tara ar putea intrerupe activitatea. ... In semn de protest, cadrele didactice din intreaga tara ar putea intrerupe vineri activitatea.
"As fi fost bucuros sa avem mai multe fonduri, sa facem mai mult prin revalorizarea cadrelor didactice. Cred ca bacalaureatul a dovedit recredibilizarea cadrelor didactice", a adaugat Funeriu.
Surse din interior ne-au spus ca este vorba despre 36 de profesori care au desfasurat mai multe activitati didactice (peste norma), reusind in acest fel sa devina miliardari intr-un singur an. ... Cei care au obtinut asemenea sume au desfasurat foarte multe activitati didactice.
"De la inceputul anului 2006 am stiut ca nu ne ajung banii pentru cadrele didactice si am inceput sa bombardam Ministerul Finantelor cu solicitari in acest sens.
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
Prezent la Galati in urma cu o saptamina, ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, a precizat ca salariile cadrelor didactice vor creste din 2008. ... "Majorarea salariilor cadrelor didactice trebuie privita in ansamblu.
De asemenea, furnizorul va pune la dispozitia elevilor care beneficiaza de program, precum si cadrelor didactice si parintilor acestora, un mediu educational colaborativ online, prin intermediul unui portal.
Concursul se adreseaza in principal cadrelor didactice din orice scoala din Romania, dar si tuturor persoanelor de peste 18 ani interesate sa creeze si sa distribuiepublicului larg materiale didactice in format digital, ce pot fi folosite in predarea oricarei discipline scolare de la clasele V-VIII.Competitia se desfasoara pe platforma online www.digitaliada.ro in perioada 17 noiembrie 2016 - 25 aprilie 2017.
Daca anterior violenta scolara nu se manifesta decat ocazional, intre elevi sau dinspre cadrul didactic spre elev, acum remarcam o violenta sporita atat intre elevi cat nu rareori dinspre elevi spre cadrele didactice.
Dupa anul 1990, sistemul de invatamant romanesc a fost intr-un proces continuu de reorganizare, uneori laudat, alteori criticat, ajungand astazi la stadiul de lipsa de reforma, management defectuos, lipsa investitiilor in infrastructura scolara, salariile mici care nu motiveaza cadrele didactice, elevi si parinti dezorientati.
Integrarea sau reintegrarea copiilor si tinerilor cu boli cronice mai mult sau mai purin rare, dar care au nevoi speciale, in sistemul de invatamant, este o alta provocare a medicinei scolare, deoarece in aceste cazuri nu este vorba doar de problemele strict medicale ale pacientilor, ci si de educarea colegilor si cadrelor didactice pentru a se adapta la nevoile lor, de a sti cum sa le acorde sprijinul necesar, aceasta este o munca de echipa care implica atat cabinetul medical, cat si cel de psihologie si cadrele didactice, uneori mediatorii scolari si asistenta sociala.
Guvernul stie ca profesorii nu pot sta prea mult timp fara bani, asa cum si cadrele didactice mizeaza pe faptul cu guvernul va realiza ca exista riscul inghetarii anului scolar si va deschide gura la punga cu bani.
Profesorii protesteaza in fata Guvernului. Cadrele didactice cer in strada salarii mai mari dupa ce ANAF a luat in vizor meditatiile.
google-analytics.com