Cautare

268 de rezultate pentru "tineretul minor" (2.82 secunde)
Ce nu am vazut este macar o idee coerenta despre o alternativa viabila la cocktailul care a indobitocit tineretul: internet, telefoane mobile din care emana izuri maneliste si cluburi de noapte.
E valabil pentru tineretul din ziua de astazi. La varsta lor este specifica adrenalina, care, din pacate, se consuma in contextul asta de trafic.
Ca urmare a crimei produse in data de 21 martie in satul Sai, comuna Valea Vinului, cand sarga Ovidiu, de 17 ani, diagnosticat cu oligofrenie de gradul I/II, cu tulburari de conduita auto si heteroagresivitate, epilepsie cu crize polimorfe, a decapitat un minor de patru ani, prefectul Radu Bud s-a adresat, ieri, presedintelui Consiliului Judetean Satu Mare pentru demararea unor verificari de catre Directia Judeteana pentru Protectia Copilului.
Un exemplu minor, marunt. Radu Moraru: Cine e persoana, acum, ca asta e o stire, cine? Traian Basescu: Domnul Morariu, pentru ca este presedintele Comitetului Olimpic Roman.
Dupa consultul medical de rigoare, Sorin Oprescu - doar in calitate de medic de aceasta data - a asigurat pe toate persoanele interesate ca a fost vorba doar de un incident minor, respectiv un puseu hipertensiv.
Scopul ei este de a modifica povestea reala, astfel incat sa para ca oficialitatile au doar un interes minor in fenomenul OZN, daca nu cumva un astfel de interes nici nu exista.
Tratamentul medicamentos este util in asteptarea ca un defect minor sa se corecteze de la sine sau cand copilul nu este suficient de rezistent pentru a suferi o interventie chirurgicala sau o cateterizare.
Si acuma ho, ho, ho... Sa-ti uram oleaca in Do Ca ai facut din La minor drum economiilora€
Liderul PSD a recunoscut faptul ca femeile detin un rol minor in viata partidului dar si a structurilor de stat, desi s-au dovedit de cele mai multe ori mai fidele partidului decat barbatii.
Tariceanu a fost implicat, la 25 iulie, in comuna Petresti din judetul Ilfov, intr-un accident de circulatie minor, in timp ce se deplasa cu motocicleta Harley Davidson dinspre DN1 catre localitatea Corbeanca.
“PLD va sfirsi insa prin a se varsa la PD, sau va juca rolul minor al PL ’93”, a completat politicianul.
"Dupa cum se stie, vechea Scythie Minor - Dobrogea de astazi - cunoaste de timpuriu, inca din primul secol de dupa Christos, formele incipiente ale organizarii sale, fiind atestati Evangelicus, ca prim episcop, si Bonosus, ca prim preot al Tomisului.
"Povestea dintre Mircea Badea si mine e o istorie care merita scrisa, e o poveste absolut senzationala pe care, daca v-o povestesc, o s-o credeti sau nu. Mircea si cu mine ne-am intalnit cand eram tineri, foarte tineri. El era minor.
Neplata datoriilor este considerata un lucru minor in Romania, dar ea are un impact urias asupra bugetului de stat. Cum sunt executate silit firmele care nu platesc nu este domeniul meu".
din Requiem in Re minor, K. 626 de W.A. Mozart, "Plenty good Room" de H. Nelson, "My blue Heaven"
Persoane inca neidentificate au scris pe peretii exteriori ai cladirii, cu vopsea, mesaje iredentiste si obscene. "Nu cred ca este un mesaj, este un incident izolat", spune ambasadorul Ungariei in Romania, Oskar Fuzes.
Ei mai indeplinesc totusi un rol - e adevarat, minor - si anume acela de a incerca o cosmetizare a imaginii PD-L.
inca un aspect aparent minor al acestui proces, dar in realitate extrem de important, pentru ca ar putea avea consecinte ingrozitoare:
Insa mediile diplomatice cunosc ca acest gest "minor" marcheaza distantarea, racirea relatiilor economice, diplomatice si politice, dezinteresul Beijingului pentru Romania.
aceasta descentralizare face ca PMB sa aiba un rol minor pentru ca principala sarcina revine detinatoarelor de contract, respectiv primariile de sector (exceptie face sectorul 5).
google-analytics.com