Cautare

9982 de rezultate pentru "sub" (3.22 secunde)
"Fiind vorba de implicarea sefului statului roman, am mai multa incredere in colegii de breasla decat in institutiile statului, care se afla sub controlul acestuia.
Aceasta varianta a proiectului de lege introduce si notiunea de munca prin agent de munca temporara, care se refera la munca prestata de un salariat temporar care a incheiat un contract de munca temporara cu un agent de munca temporara si care este pus la dispozitia utilizatorului pentru a lucra temporar sub supravegherea si conducerea acestuia din urma.
In ultimii sapte ani, sub guvernarea PDL si a lui Traian Basescu, Romania a stagnat, iar modernizarea mult promisa se mai lasa asteptata. Sub regimul Basescu-PDL, vorbim despre o sansa ratata pentru Romania.
Nu are rost sa mai insist asupra "pactului de la miezul noptii", pe care l-a semnat orbeste, care ii ingusteaza brutal aria de reactie la hachitele prezidentiale si care i se tot vara sub nas, la Bucuresti sau la Bruxelles.
Sa il ascult pe generalul de 4 stele vorbind pe la televizor, tremurand la fiecare intrebare pe care o detecteaza cu un grad putin mai ridicat de pericol, sau sa imi imaginez viitorul sub domnia unui partid de tip frankenstein, nascut din tot ce e mai hidos si mai respingator in politica romaneasca, asa cum are toate datele sa devina acest UNPR pe steroizi.
Ordonantele vor fi adoptate, in cele din urma - ca atare sau sub forma de legi.
In acest caz, seful Administratiei Portuare a favorizat inchirierea serviciilor de salubritate la nave si a celor de stins incendii, basca o parte semnificativa a serviciilor de amplasare a barajelor antipoluare in acvatoriul portuar si de intretinere-reparatie a sistemului de semnalizare cu geamanduri, catre un grup de firme din Bucuresti cunoscut sub titulatura de Consal Trade, potlogarie care a pus in pericol sanatatea publica.
Majoritatea uita sau nu stiu ca trebuie sa scoata de sub ipoteca imobilul respectiv dupa ce au achitat creditul. ... La cererea partilor, banca trebuie sa elibereze acel înscris pentru a scoate apartamentul de sub ipoteca“, a precizat notarul craiovean Floriana Stefanescu.
Majoritatea uita sau nu stiu ca trebuie sa scoata de sub ipoteca imobilul respectiv dupa ce au achitat creditul. ... La cererea partilor, banca trebuie sa elibereze acel înscris pentru a scoate apartamentul de sub ipoteca“, a precizat notarul craiovean Floriana Stefanescu.
Mai toti angajatii SC Saralex Grup SRL, societatea care patroneaza casele de schimb valutar din Craiova renumite pentru numarul de clienti inselati cu diferite sume de bani, au fost scosi de sub urmarire penala.
Ultimele estimari ale grupului de analiza macroeconomica Capital Economics arata ca economia Romaniei va creste in acest an cu 0,5% si cu 1,5% in 2011, sub media din regiune.
Acea revolutie a fost infaptuita, intre altele, si impotriva aparatului represiv ceausist, pentru ca acum sa constatam ca tipologia securistica a acestuia renaste in forme mult mai rafinate, mai extinse, mai sofisticate, sub obladuirea unui personaj distrugator si razbunator, pentru care Ceausescu este un model depasit.
Sunt total de acord cu tine ca cercetarile arheologice de la Rosia Montana sunt facute sub presiunea RMGC si, daca nu suntem atenti, va ramane o parte a sitului nestudiata.
Daca pentru creditele ipotecare si Prima Casa dobanzile sunt in general sub 10%, pentru creditele de consum dobanzile ajung la 17 sau chiar 19% in unele cazuri. Exista evident cateva exceptii, cei care au fost "disciplinati", si care au ajuns cu dobanzile la credite de consum sub 10% :
Cresterea PIB cu 3%, cu deficite si inflatie la minime istorice Romania a ajuns la o noua reteta pentru economie, reusind sa obtina o crestere a PIB de 3%, cu deficit de cont curent si inflatie mai mici de 1%, deficit bugetar de sub 2% din PIB si investitii mici.
a fost interzisa recomandarea si vanzarea unui telefon mobil copiilor sub 14 ani. ... Propun restrictii in utilizarea telefoanelor mobile la tinerii sub 15 ani si prevenirea mamelor sa indeparteze la maxim telefoanele de nou-nascuti.
Daca folositi categoriile drop-down, acestea le gasiti pe bara de sub Home cu categoriile: Birou, Grafica-Design, Hardware, Internet, Multimedia, Securitate, Sistem, Stocare-Backup, sub aceste categorii sunt organizate sub-categorii si sub-sub-categorii, asta pentru o filtrare mai precisa.
Dobrogea va ramane in granitele imperiale pana la inceputul secolului al XIII-lea, cand, in contextul inlocuirii Imperiului Bizantin cu cel Latin de Rasarit, va intra sub autoritatea Imperiului Vlaho-Bulgar al Asanestilor (Al Doilea Tarat Bulgar).
Te rog, Sub pielea mea | eroina si Aripile. ... Albumul 'NGOC', lansat aseara la Arenele Romane, contine piese precum Te rog, Sub pielea mea, Aripile, P.O.H.U.I feat.
In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali, trecator, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.
google-analytics.com