Cautare

4050 de rezultate pentru "stirile pro tv 15 04 2010" (3.49 secunde)
Acesta a prezentat si ultima gluma a lui Ion Iliescu, care ar fi spus acum cateva zile ca "poporul roman se imparte acum in pro-Basescu si pro-stanaci".
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Asociatia Pro Democratia (APD) isi exprima preocuparea fata de implicarea institutiilor publice centrale si locale, precum si a reprezentantilor acestora in sustinerea unor candidaturi din campania electorala si face apel la adresa acestora sa respecte principiul neutralitatii.
Asociatia Pro Democratia (APD) considera ca exista riscuri de fraudare a alegerilor din 30 noiembrie, cauza fiind modul "arbitrar si lipsit de transparenta" in care acestea sunt organizate si reglementate, si mentioneaza ca analizeaza posibilitatea suspendarii observarii scrutinului uninominal.
Solomon, sensibil la proiectul "Lunca Jiului" Reprezentantul Asociatiei "Pro Democratia", Marcel Radut Seliste, a criticat cheltuielile primariei planificate pe anul in curs, in mod special dublarea sumelor pentru salarii si cheltuielile "prea mari" pentru parcuri si zone verzi, cu referire directa la Parcul Lunca Jiului.
Pro Democratia avertiza si in 2004 asupra tentativelor de frauda.
intr-un interviu acordat postului american Pro Tv (precizare importanta), Mark Gitenstein da, astazi, un puternic semnal de sprijin pentru Traian Basescu, intr-un moment mai mult decat complicat pentru actuala putere, cand se anunta un vot strans la motiunea de cenzura si ample miscari sociale.
Marea alegere pro-contra Basescu s-a facut deja in PNL. Cei care au ales sa fie liberali pro-Basescu sunt acum in PDL sau UNPR cei care au ales sa fie liberali anti-Basescu sunt acum in PNL - PNL mai exista pentru ca mai exista liberali anti-Basescu.
Adevaratul interes al lui Basescu si al papusarilor din spatele sau, insa, ar putea fi obtinerea de garantii ca succesorul sau la Cotroceni nu va fi un lider politic pe care pina si oameni din partidul sau il acuza de anti-occidentalism, ci unul 100% pro-american.
Institutii si oameni PRO PATRIA, PRO DEMOCRATIE! ... Ei sunt o forta credibila in slujba semenilor si raman PRO PATRIA, PRO DEMOCRATIE!
Tot vineri, PIMM Constanta in colaborare cu filiala locala a Asociatiei Pro Democratia a organizat la restaurantul hotelului „Mamaia” din statiunea cu acelasi nume, prima editie a Galei Transparentei in Afaceri.
Cum a reusit laboratorul foto Pro Maestro sa se impuna pe piata in mai putin de un an de la lansare, ne-a spus chiar unul dintre asociatii firmei.
In rest, toate celelalte afaceri, de la FC Rapid, baza Pro Rapid si pana la ANA Yacht sau ANA Holding l-au adus pe George Copos in pragul dezastrului. ... 953 lei, Asociatia Pro Rapid datoreaza nu mai putin de 9.
Cunoscutul actor si om de televiziune Florin Calinescu, patronul celei mai de succes afaceri din domeniul opticii romanesti - Pro Optica - are, mai nou, afaceri cu vrajitoare.
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista" Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: ... Proiectul " PRO-EDIT:
Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: ... Desi, contactata de Click!, Teo nu a dorit sa comenteze aceste vorbe grele, in acest weekend vedeta PRO TV a luat pozitie si i-a dat replica Mihaelei Radulescu.
FLORIN CALINESCU revine la televizor, la PRIMA TV, cu o emisiune in formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV, scrie Paginademedia.ro. FLORIN CALINESCU revine pe TV cu Chestiunea zilei, in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV.
Cateva mii de persoane au participat, iar pentru ca evenimentul a fost un succes, Noaptea se muta la Cinematograful Pro de langa Centrul Vechi, din 29 noiembrie”, a declarat Dan Chisu.
google-analytics.com