Cautare

62159 de rezultate pentru "stirile de ultima ora din judetu dambovita orasul pucioasa" (4.97 secunde)
Claudiu Padurean ) Unul dintre cele mai frumoase orase din Europa de Sud-Est, Timisoara, este deosebit de important atat pentru istoria romanilor, cat si pentru cea a maghiarilor.
Orasul Tulcea se afla situat in judetul Tulcea, fiind resedinta de judet a acestui judet, devenind la data de 14 noiembrie 1878, capitala judetului cu acelasi nume, fiind cel mai important oras al Dobrogei.
Vara incepe cu noi aventuri si multa voie buna in Orasul Inghetat din Sun Plaza! Te asteptam in fiecare zi, de azi si pana pe 12 iunie, sa ne insotesti intr-o calatorie de poveste.
Nu conteaza ca stirea nu este atat de patetica sau de emotionala, stiristii trebuie sa gaseasca modalitatea de a-i atribui si aceste "calitati".
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
Mii de oameni au venit la slujba. Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
• Porti deschise la Hanul Gabroveni Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
Depunerea on line a proiectelor de obtinere de finantari europene pe POS CCE bate recorduri dubioase: in cateva secunde s-au depus zeci de pro-iecte, lucru aproape imposibil din punct de vedere tehnic.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
PROGRAMUL spectacolelor din repertoriu - lunile APRILIE - MAI, Stagiunea 2019 Saptamana 8 - 14 aprilie Vineri, 12 aprilie - ora 19.00 - Hai, zambeste! - regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace!
Sorin Oprescu, de pe podul Basarab: "Ma apuc si de autostrada suspendata.
Pasajul rutier denivelat superior Basarab va realiza legatura rutiera si de tramvai intre B-dul N. ... Grozavesti, intregindu-se astfel inelul principal de circulatie al municipiului Bucuresti, in partea de Nord-Vest. Proiectul cuprinde doua traversari majore de obstacole: raul Dambovita peste podul existent si calea ferata, in zona Garii de Nord.
"Sedinta de partid cu tinerii si copiii PSD-ului in plenul Senatului" 'Plenul Senatului s-a trasformat pentru mai bine de jumatate de ora in sala de sedinte de partid si indoctrinare a tinerilor social-democrati.
Prezentare generala Balcic este un orasel situat pe tarmul Marii Negre, in Bulgaria, la circa 60 de km de Vama Veche. Intre anii 1913 - 1940 a apartinut Romaniei, in urma celui de al doilea razboi balcanic (iunie - august 1913).
Blogul Pagini de istorie locala: TURTUCAIA - ORASUL PICTORILOR (Autor: ... Constantin TUDOR) Turtucaia (actualmente Tutrakan - in Republica Bulgaria) este o localitate de pe malul drept al Dunarii, situata in fata Oltenitei, care este legata incepand din antichitate de istoria meleagurilor calarasene.
IOANA FLORIA) Daca de-a lungul istoriei au existat arhitecti ce ne-au lasat adevarate capodopere ce starnesc admiratie si semne de intrebare, cum de au putut fi construite. ... Vom aminti cateva dintre ele, pentru a va da seama cat de "pestrita" e gandirea umana.
Ionela Stanila) Pasionat de fotografie, un tanar din Calarasi si-a dat seama ca astfel ar putea schimba fata orasului, aratandu-le si altora ceea ce doar el vede prin obiectivul aparatului. Cele mai frumoase peisaje, cladiri si oameni din orasul de pe malul Borcei sunt imediat imortalizate.
google-analytics.com