ImpactNews informeaza: "Sedinta de partid cu tinerii si copiii PSD-ului in plenul Senatului"
'Plenul Senatului s-a trasformat pentru mai bine de jumatate de ora in sala de sedinte de partid si indoctrinare a tinerilor social-democrati. Organizatia TSD a PSD de Dambovita a venit cu mic cu mare sa ocupe locurile senatorilor si sa asiste la o prelegere a parlamentarului Adrian Țutuianu despre guvernarea Boc si Basescu.
In conditiile in care senatorii nu s-au obosit sa lucreze miercuri, locul lor in plen a fost luat de aproximativ 100 de tineri social-democrati din Dambovita, unii aflati inca la varsta gradinitei.
Amfitrionul a fost senatorul PSD Adrian Tutuianu, care, dupa ce le-a povestit tinerilor despre Parlament si procedura legislativa, a trecut la lucrurile cu adevarat serioase si importante: guvernarea dezastroasa a lui Boc si Basescu.
Ca la o adevarata sedinta de partid, de la tribuna s-au lansat acuzatii legate de mita electorala practicata de PDL si de puii oferiti alegatorilor la recentele alegeri partiale din Tulcea, castigate de pedelisti.
Tinerii pesedisti au parut foarte prinsi de discutii si au adresat intrebari senatorului Tutuianu, inclusiv despre Traian Basescu, dar si despre felul in care se pot castiga viitoarele alegerile.
"Nu se mai poate continua cu Boc si Basescu. Daca vom continua sa votam administratia pedelista Dumnezeu stie unde o sa ajungem", le-a spus la un moment dat, de la tribuna, insotitorul de grup.
Interesant este ca PSD isi formeaza de timpuriu structura de partid. Miercuri, la sedinta ad-hoc din plenul Senatului au participat si pusti de 13-14 ani, dar si copii care nu aveau mai mult de 5 ani.
Actiuni de acest gen vor continua, planul senatorului Tutuianu fiind acela de a aduce in Parlament 20.000 de tineri.'