Cautare

4357 de rezultate pentru "stiri protv vreau un nr telefon pt stirile protv" (3.87 secunde)
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
Ca urmare, Stirile Pro Tv prezentate de Andreea Esca s-au clasat pentru prima data pe poziria a 3-a cu 5.1% rating si 15.4% share, conform cifrelor furnizate de radardemedia.ro.
Cei care au tablete le folosesc in special pentru a verifica emailul (81%), pentru a citi stirile (69%), pentru a vedea cum va fi vremea (63%), pentru social networking (62%) si jocuri (60%).
O data-n viata, interviuri si reportaje marca Stirile TVR si Duminca in familie, cu Ramona Badescu Prima zi de Craciun • 9.00 - 12.10. ... O editie de colectie a interviurilor si reportajelor marca Stirile TVR.
Dorina a supervizat stirile TVR, tinea legatura cu cei din televiziune, ii ghida cum sa sune stirile pro-PSD. ... Dorina Mihailescu era, la un moment dat - poate este si acum, numai PSD o stie - responsabil de zona Constanta.
- Este prima mea conferinta de presa organizata dupa alegerile de duminica si vreau cu aceasta ocazie sa le multumesc tuturor romanilor care au participat la vot. ... - O sa va prezinta un calendar de guvernare pentru anul urmator.
Am fost un fariseu! Vreau acum sa ma spovedesc, sa vin la dreapta dumneavoastra judecata. ... dar nu despre asta vreau sa marturisesc - eram redactor la revista "Timpul", din Iasi. Intr-o zi m-a sunat un fost coleg de redactie, despre care de mult nu mai stiam nimic.
Stirile Pro TV : ... Un ceas inteligent dispune de toate functiile unui telefon, daca esti intr-un examen si nu ai invatat prea mult, poti trimite de pe el un mesaj sau un email unui prieten pentru a-i cere sa te ajute.
Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat. ... Aparatul e instalat intr-un sediu de campanie politica si de el beneficiaza un particular.
Intr-un spirit profund balcanic, orice piata a unui produs sau serviciu are pe langa ea si o piata neagra, nelegala.
Serviciile sociale au si ele alocate fonduri de 99,50 milioane de euro, valoarea proiectelor fiind cuprinsa între 200.000 si un milion de euro.
Proprietarul hotelului "Vulturul Negru" din Oradea, un om de afaceri italian, a scos la vanzare unitatea turistica la pretul de opt milioane de euro, a comunicat Alexandru Pavel, reprezentantul agentiei imobiliare QCM din Bucuresti, responsabila de tranzactie.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Fraudatorii trimit un mesaj prin care anunta ca ati castigat un anume premiu, apoi va solicita diferite informatii confidentiale (CNP, parole personale, numere de cont s.a.m.d.). ... Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Samsung a prezentat la Seoul modelul de telefon Ultra Smart F700 care va fi lansat saptamana viitoare la targul anual 3GSM desfasurat la Barcelona si care, dupa design si facilitati, va ataca segmentul ocupat de "inca nelansatul" iPhone.
"Clientii nu mai trebuie sa stea la coada pentru a plati facturile, operatiunea putand fi facuta dintr-un mediu cat mai personal - de acasa, de la serviciu sau chiar din masina.
Se pleaca initial de la niste speculatii, mici idei care au totusi o baza de adevar, se scriu numeroase articole de-a lungul multor luni privind un posibil produs, apar unele poze mai mult sau mai putin apropiate de real, dupa care urmeaza si confirmarea.
Facebook devine disponibil pe orice telefon!" Facebook lanseaza o noua aplicatie dedicata tuturor telefoanelor de pe piata. Astfel, nu iti mai trebuie un smartphone ca sa pastrezi legatura cu prietenii.
google-analytics.com