Cautare

4357 de rezultate pentru "stiri protv vreau un nr telefon pt stirile protv" (3.33 secunde)
De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook.
Vorbe intr-o doara Azi n-am un subiect anume pe care sa ma asez, asa ca imi fac norma de blog risipind vorbe intr-o doara.
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej.
Dar de aici si pana la face un retetar al stirilor dintre care neaparat jumatate trebuie sa fie "pozitive" este o cale lunga si legea adoptata de Senat este de domeniul rizibilului.
Nu stiu daca in perioada acestei campanii electorale pentru Referendum voi mai merge intr-un alt oras, nu stiu daca voi mai merge la un alt miting, dar am venit azi la Timisoara pentru a va spune dumneavoastra, si de aici de la Timisoara intregii tari, cateva lucruri in care cred.
Vremea curge, vremurile sunt aceleasi, obisnuieste un vechi amic sa-mi spuna ori de cate ori ne intalnim. ... Am fost dintru inceput un suporter infocat al proiectului numit astazi UNIUNEA SOCIAL LIBERALA. ... Un fel de unitate in diversitate, nu?
Vreau sa va spun cateva lucruri la care tin foarte mult. ... Exista o suprapunere totala intre un om de stanga si un om cinstit, un om corect. Vreau sa va spun ca Traian Basescu nu este de stanga si vreau sa va surprind.
In luna octombrie, KFC si Pizza Hut sustin organizatia World Vision Romania prin cea de-a saptea editie a campaniei "Vreau in clasa a noua".
Ministerul Finantelor va veni cu un memorandum despre reducerea cheltuielilor", a spus Ponta.
Seara a fost deschisa de DJ John Rivas si Omar si a continuat cu momente de dans sustinute de studioul de dans premium Arthur Murray, mini recital sustinut de Alina Eremia, iar seara a fost incheiata cu un concert semnat Liviu Teodorescu.
La ora 11:00 din a doua zi a noului an aleile de acces la intrarea principala a Palatului Parlamentului erau pline de oameni care doreau sa vada si pe viu salile pe care le vazusera la televizor in stirile despre deputati si senatori.
Nu este neaparat o vina a presei si in nici un caz o vina a cetatenilor inca interesati de situatia politica din tara.
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
Stirile TVR: ... Demolarea arenei din Ghencea va avea loc luna viitoare, au declarat, pentru Stirile TVR, oficialii Federatiei Romane de Fotbal. ... In timp ce pentru cel din Stefan cel Mare a fost semnat contractul pentru un nou studiu de fezabilitate.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite.
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
S-a zis de atatea milioane de ori ca promovarea imaginii lui Gigi Becali este un rau pe care ni-l facem constient, ca natiune romana.
STIRI PE SURSE: ... Becali a mai anuntat ca il va numi pe Ionut Lutu antrenor, peste un an, cand isi va lua licenta. ... Nici eu nu vreau sa se aleaga praful.
Stirile ProTV: ... - privind propunerea pe care i-o vom face presedintelui, nu o voi face urmarind un avantaj pentru mine sau presedinte, ci un avantaj pentru tara.
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei.
google-analytics.com