Cautare

1159 de rezultate pentru "stiri cu carausi de droguri" (2.84 secunde)
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Facebook testeaza schimbari majore pentru fluxul de stiri.
Dependenta de jocuri de noroc, o lupta grea pentru familii (Autor: Adrian Vrauko) Jocurile de noroc nu sunt percepute la fel in orice colt al pamantului.
Putem deveni dependenti de unele alimente (Autoare:
L-am intalnit pe Martin Szalai in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, editia 2015, desfasurata la Centrul de boli rare NoRo, din Zalau. De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar.
BANII DIN DROGURI SE PRELING LA POLITICIENI, SERVICII SI POLITIE Reputatul jurnalist Cornel Nistorescu relanseaza, in ultimul sau editorial pentru Cotidianul o teza indelung vehiculata cu ani in urma, anume ca traficul si consumul de droguri, in Romania, beneficiaza de culoare deschise pentru ca alimenteaza cu bani oamenii din politica, servicii ori politie.
Johnson a participat la descinderi impotriva traficantilor de droguri. Marea Britanie are cel putin 300.000 de dependenti de droguri. In Parlamentul britanic s-au gasit urme de consum de droguri.
Liderul unui puternic cartel columbian de trafic de droguri, arestat in Bucuresti, in luna iunie 2009 de Politia Romana, in colaborare cu autoritatile judiciare americane, a fost condamnat de instanta americana la peste 17 ani inchisoare pentru conducerea unei organizatii de trafic de droguri care a distribuit tone de cocaina din tarile Africii de Vest pe tot mapamondul.
Lavinia Neagoe, de 22 de ani, din municipiul Craiova, a fost retinuta, ieri, in Capitala, de Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de "trafic de droguri de risc si de mare risc"
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800.
Sampanie, tort, prieteni si urari furtunoase de "La multi ani!". Aceasta a fost ieri atmosfera in studiourile Radio Sud, care a implinit frumoasa varsta de 12 ani, in slujba ascultatorului.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Bush va veni, in luna septembrie, la Bucuresti pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de stiri de catre acelasi grup care detine cotidianul "Puterea", informeaza paginademedia.ro care il citeaza pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului.
Televiziunea lui Ghita emite cu sigla RTV Batalia dintre proprietarul Elan Schwartzenberg si managerul Sebastian Ghita pentru Realitatea TV a cunoscut duminica apogeul.
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice.
google-analytics.com