Corectnews.ro informeaza: O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua
Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice. Una dintre ele relateaza povestea de groaza a unui cioban care s-a trezit cu un cap mutilat de om, adus in gura de cainele sau. O a doua istoriseste patania unei tinere de 17 ani. Fata a fost aruncata din tren de un baiat cu doar un an mai mare, ulterior batuta si apoi talharita. In sfarsit, am gasit si o stire horror venita de peste hotare, cu un chinez care, desi a fost taiat in doua de un camion, a reusit sa supravietuiasca. Satula de asemenea vesti, m-am oprit aici cu cautarile si m-am hotarat a scriu un articolas in care sa arunc toate aceste informatii in derizoriu, acolo unde le e locul.
Si acum, sa le luam pe indelete, savurand cele trei stiri sadice in toata grozavia lor. Opinia Timisoarei ne anunta, in exclusivitate, ca in urma cu o saptamana, un cioban din Timis a avut neplacuta supriza sa-si vada cainele carand in gura capul multilat al unui barbat... evident mort. Bietul om a sunat repede la politie, care a venit cu urmatoarele precizari. Unu: barbatul al carui cap a iesit la plimbare cu cainele era intre doua varste. Doi: fata sa era complet mutilata. Trei: vechimea capului, daca se poate spune asa, era de cel mult o luna. Patru: Alte ramasite umane ale barbatului n-au fost gasite in zona. Cum la groapa de gunoi din Lugoj fusese in schimb depozitat un cadavru transat, politistii s-au gandit intai ca poate capul descoperit de cioban ii apartine acestuia. Treaba nu s-a confirmat insa, asa ca oamenii legii continua cercetarile pentru a identifica victima.
Tot Opinia Timisoarei vine si cu o a doua stire sadica, ajunsa rapid in mai toata presa. Stirea se refera la noaptea de cosmar a unei fete de 17 ani, care se afla in personalul care face legatura intre Lugoj si comuna Margina impreuna cu un baiat cu un an mai mare, care i-ar fi fost iubit. Atat de iubit incat, in urma unei dispute, tanarul s-a apucat sa o arunce din tren. Atata doar ca fata s-a tinut tare - chiar de el - asa incat au cazut amandoi gramada din garnitura. Cum personalul mergea cu viteza redusa, povestea nu se incheie insa sec, cu moartea eroilor. Dimpotriva. Cat se poate de energic dupa cazatura, baiatul nostru s-a apucat sa bata fata. Din fericire, cativa cetateni cu simt civic au sunat repede la 112 si au chemat o ambulanta de la Lugoj, care a preluat-o pe tanara si a transportat-o la spital. Insa nici aici nu se termina patania adolescentei. Tanarul care o aruncase din tren si o batuse apoi zdravan a dat bir cu fugitii, insa nu inainte de a mai face un pocinog, furandu-I telefonul mobil. In cele din urma, el a fost totusi prins de politie, care-l cerceteaza in prezent pentru tentativa de omor si talharie.
Dupa cum spuneam mai devreme, am gasit si o a treia stire macabra, prezentata astazi de Ziare.com. Desi povestea are un sfarsit cat de cat fericit, ea incepe absolut scabros. Mai precis, aflam ca un anume chinez pe nume Shuiling Peng, in varsta de 37 de ani, nu are nici picioare, nici organe genitale si nici o parte a soldului, dupa ce un camion l-a taiat in doua. Apoi, vestile bune nu contesc sa curga. In primul rand, Peng a reusit sa supravietuiasca in mod miraculos, gratie unei operatii in cursul careia i-a fost luata pielea de pe cap pentru a-i putea fi inchis torsul. Chiar daca a avut nevoie de doi ani ca sa-si revina, si este nevoit acum sa se deplaseze cu ajutorul unui corset si a unei proteze, chinezul este cat se poate de vesel si optimist. Folosindu-se de notorietatea castigata in urma dramaticului incident in care a fost implicat, el a pornit o afacere de succes: supermarketul numit "Magazinul Jumatatii de om cu totul la jumatate de pret".
Si acum va intreb: Ce am invatat din aceste stiri? Si la ce ne slujesc?