Referitor la afirmatia europarlamentarului Vadim Tudor, conform careia, in situatia in care nu ar intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, ar acorda voturile sale oricarui alt candidat dar nu actualului presedinte, candidatul independent la presedintia Romaniei Nati Meir a declarat:
"Experienta pe care eu am acumulat-o timp de 6 ani in politica romaneasca, dintre care 4 ca membru al Parlamentului Romaniei, ales pe listele Partidului Romania Mare, ma determina sa afirm ca evolutiile pe scena politica a candidatilor la functia de presedinte nu reprezinta un secret pentru mine.
Nu as lasa tara aceasta pe mana unui Mircea Geoana etichetat drept 'prostanac' de insusi presedintele partidului din care face parte, a unui Radu Duda, intrucat nu cred ca multi romani mai impartasesc viziuni monarhiste si nici Crin Antonescu nu m-a convins cu programul sau.
Asteptarile mi-au fost inselate si de medicul Sorin Oprescu, considerat de bucuresteni salvatorul orasului atunci cand l-am ales primar, iar acum constat ca orasul este mai bolnav ca anul trecut.
Singurul pe care l-as sustine in turul doi, daca nu mi-ar fi opozant, ar fi raul cel mai mic, respectiv Traian Basescu. Sondajele CCSB evidentiaza o crestere de patru ori a popularitatii mele fata de luna precedenta si am convingerea ca aceasta va creste si in urmatoarele luni dar, in situatia in care nu as intra in al doilea tur al alegerilor, voturile mele il vor sustine pe actualul presedinte."
Fostul parlamentar PRM Nati Meir poarta clop, canta la fluier si alunga duhurile rele din politica. El a fost supus si detectorului de minciuni in emisiunea "Un Show Pacatos", a lui Capatos de la Antena 2, pentru a afla daca Meir a apelat la serviciile unui transexual.
Despre voturile independentului Meir, este suficient sa va amintim ca a ratat ultimele alegeri, atat in 2008, cand nu a intrat in Parlamentul Romaniei, cat si in 2009, cand a candidat fara succes pentru Parlamentul European. Bagarea sa in ciorba lui Basescu ii aduce presedintelui in exercitiu un prejudiciu major de imagine.