Cautare

321 de rezultate pentru "slabu ciprisn iancu" (8.08 secunde)
57‘ Steaua face prima inlocuire - Stanciu ii ia locul lui Iancu.
Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57). ... In minutul 33, Gabi Iancu a executat excelent o lovitura libera din unghi.
Iancu Stavrositu - vicepresedinte, este exponentul unor interese foarte dubioase, fiind omul de legatura al prefectului Danut Culetu, prefect care se afla intr-o foarte buna relatie cu presedintele PNL Constanta, Puiu Hasotti, iar sediul PLD Constanta functioneaza intr-un spatiu apartinand familiei Stavrositu-Cusu;
Conservatorii l-au prezentat ieri pe candidatul lor pentru Primaria Constanta, actorul Lucian Iancu. ... Iancu vrea o campanie electorala eleganta, curata si fara denigrarea contracandidatilor, recunoscand meritele lui Mazare.
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Candidatul PC pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Pana a fost insotit si de candidatul la Primaria Constantei, Lucian Iancu, dar si de cativa seniori conservatori. Lucian Iancu a mai intarziat un pic, interesat fiind de soarta unor copii ai strazii care il abordasera pe drum.
Deputatul social-democrat Iulian Iancu a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD ar putea depune motiune de cenzura daca Guvernul nu revine aspura propunerii de initiere a unui "campion energetic", prin comasarea Hidroelectrica si a complexurilor energetice Rovinari si Turceni.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si mai multi reprezentanti ai PD-L la manifestarile de ieri de la Tebea, judetul Hunedoara, au fost huiduiti de persoanele prezente la manifestarile de omagiere a lui Avram Iancu.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si mai multi reprezentanti ai PD-L la manifestarile de ieri de la Tebea, judetul Hunedoara, au fost huiduiti de persoanele prezente la manifestarile de omagiere a lui Avram Iancu.
Maghiarii extremisti l-au "ucis" pe Iancu Ziua Maghiarilor de Pretutindeni au fost marcata ieri in comunitatile ungare din Romania. Manifestarile au fost duse pana la extrem la Miercurea-Ciuc, unde liderul Garzii Secuiesti, Csibi Barna, l-a "judecat" pe Avram Iancu si l-a "condamnat" la moarte.
"Traian Basescu, un creier ce trebuie ascultat" Noul sef al institutiei Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, este un personaj mai mult decat controversat si totodata este un mare fan al lui Traian Basescu, despre care a afirmat, citat de Antena 3, ca este "un creier ce trebuie ascultat".
Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, a declarat pentru NewsIn ca nu intentioneaza sa atace la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) legea uninominalului a USL pentru ca poporul a votat printr-un referendum ca doreste acest tip de vot si ca el nu se poate opune cetatenilor, adaugand ca lasa partidele sa se "lupte".
Comisia de industrii din Camera Deputatilor a dat astazi raport favorabil pentru Legea Energiei, cu unanimitate de voturi, informeaza NewsIn.Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii, a precizat ca legea energiei obliga producatorii sa puna in piata in mod transparent, nediscriminatoriu si concurential toata cantitatea de energie electrica, respectiv gaze naturale.
Stirea a fost insa infirmata la numai o zi de catre presedintele Balkan Petroleum, Marian Iancu. ... Daca voi vinde, voi vinde pe bani multi, foarte multi, pentru ca am si muncit mult ", sustine Marian Iancu.
Piata energiei - "vaca de muls" "Ar fi o foarte mare greseala ca BRM sa fie o bursa a energiei", a declarat ieri Iulian Iancu, presedintele Comitetului National Roman al Consiliului Mon-dial al Energiei (CNR-CME).
Potrivit directorului executiv al Directiei Agricole pentru Dezvoltare Rurala (DADR) Constanta, Iancu Sapera, de curand s-a dat startul recoltarii rapitei, cultivata pe o suprafata de 57.000 de hectare din judetul nostru.
Cei care merg catre centru, pe bulevardul Nicolae Titulescu, au posibilitatea sa ocoleasca zona inchisa, luand-o fie la stanga, pe strada Constantin Brancusi (care va fi deschisa in ambele sensuri), apoi pe strada Principatele Unite (pe intreaga ei lungime urmand sa se instituie sens unic dinspre strada Brancusi catre Stefan cel Mare) si pe Stefan cel Mare, fie la dreapta, pe strazile Filantropiei sau pe Iancu Jianu, apoi pe strada Brestei, in sus pe Unirii si pe A.I.
Orasul a capatat o noua importanta dupa numirea drept comite de Timissi de ban al Banatului a lui Iancu de Hunedoara.
Iancu de Hunedoara, Piata Victoriei, Bd. ... Iancu de Hunedoara, Piata Victoriei, Bd. Iancu de Hunedoara, Sos. Stefan cel Mare, Calea Floreasca, Str.
google-analytics.com