Cautare

321 de rezultate pentru "slabu ciprisn iancu" (7.07 secunde)
Ionel Ciobotea, intors in functia de subprefect dupa ce a dat institutia in judecata, a obtinut daune morale record de 50.000 de lei, de aproape doua ori mai mari decat a primit familia Alexandrei Iancu, impuscata in cap de fiul politistului Dinu.
Seara, in Piata ‘Avram Iancu‘, o mare Hora a Unirii va readuce pe buze emotionantul indemn ‘Hai sa dam mana cu mana. Un spectacolul de focuri de artificii va anima, in incheierea manifestarilor, Piata ‘Avram Iancu‘.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
Dupa cum se arata in “Ziarul de Bacau“, SNP Petrom contesta trecerea in tabloul creditorilor a firmelor Faber Invest & Trade, cu o datorie de peste 5.000 de miliarde de lei, si a VGB Oil, cu 1.500 de miliarde de lei, firme controlate de fratii Octavian si Marian Iancu si care sunt si principalii actionari de la Rafo.
Societatile sanctionate cu amenda au fost Amanero (1.000 lei), Constructii Avram Iancu (2.500 lei), Prod Metal (1.000 lei), Leader Ship (1.000 lei), Realflor (1.000 lei), Prosivitas (1.000 lei) si Armax (2.500 lei).
Faber Invest and Trade Incorporated este reprezentata legal de Marian Alexandru Iancu, fost coproprietar al RAFO (prin Faber si VGB Oil). Marian Iancu a refuzat sa faca vreun comentariu pe aceasta tema.
Presedintele Consiliului de Administratie al grupului de firme Europolis, Victor Iancu, a declarat ca, la tirgul de turism desfasurat in Germania, a intocmit formele pentru 150 de contracte valabile in 2006, acestea urmind sa se semneze in perioada urmatoare, in functie de evolutia problemelor cauzate de gripa aviara.
Iancu Jianu, str. ... Iancu Jianu, str. Turturele, str. George Enescu). Zona C, unde impozitul este de 3.180 de lei pe metrul patrat, cuprinde S-V municipiului, perimetrul cuprins intre limita exterioara a zonei B si urmatoarele strazi:
Avram Iancu; ... Avram Iancu; Stei; Dobricionesti. Costurile la care se ridica aceste lucrari sunt in valoare de circa 3.500.000 de lei noi.
Altfel, producatorii dau faliment", a declarat Constantin Iancu, presedintele Asociatiei Producatorilor Agricoli Dolj. ... Noi nu putem sa ne permitem, pentru ca avem nevoie de bani", a mai spus Constantin Iancu.
Dupa mai multe luni de cand se afla la conducerea Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR), directorul Iancu Sapera si Stere Economu, purtatorul de cuvant al institutiei, au organizat prima conferinta de presa, vineri 16 august a.c.
Astfel, potrivit directorului Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta, Iancu Sapera, fermierii romani vor primi din partea U.E.
Politica externa neprietenoasa fata de Rusia se traduce in preturi record ale gazelor pe piata interna, considera Iulian Iancu, presedintele Comisiei pentru Industrie a Camerei Deputatilor.
Laudat de seful arbitrilor Nicolae Iancu, presedintele Comisiei Centrale de Arbitri (CCA) din cadrul Federatei Romane de Box, a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Iulian Caramida:
Cu toate acestea, Reghecampf este convins ca jucatorii tineri, precum Gabi Iancu sau Nicolae Stanciu, vor reusi sa se impuna si sa-l faca uitat pe Rusescu.
Golurile au fost marcat de Gabriel Iancu, in minutele 64 si ‘80. ... Stanciu (Iancu ‘46), Tanase - Nikolici (Piovaccari ‘57).
Steaua s-a impus prin golul marcat de Gabriel Iancu (49). ... Steaua a marcat in minutul 49, prin Gabi Iancu, care a dejucat pasul la ofsaid al apararii scandinave, si l-a invins pe portarul Adam Larsen Kwarasey cu un sut cu bolta (49).
Dunarea Calarasi a deschis scorul in minutul 70, printr-un gol specaculos, inscris direct din corner de Gabi Iancu. ... Iancu - Ndiaye Rezerve:
Peste 2000 de artisti au urcat pe scena, printre acestia aflandu-se Maria Ciobanu, Ionut si Doinita Dolanescu, orchestra Lautarii” din Chisinau condusa de maestrul Nicolae Botgros, membrii Orchestrei Nationale Valahia”, dirijor Marius Zorila, Mariana Ionescu Capitanescu, Marcela Fota, Steliana Sima, Ansamblul Geghard Dance Ensemble” din Armenia, Floarea Calota si Ioana Calota, Ansamblul Dhoad Gypsies of Rajahstan” din India, Cornelia si Lupu Rednic, Nicolae Furdui Iancu si Tudor Furdui Iancu, Ansamblul Lada” din Serbia, Matilda Pascal Cojocarita, Stefan Cigu, Horatiu Cigu si Alin Pascal.
Cristina Iancu a scris acum 21 de ore, pe Facebook, un text emotionant despre jurnalistul Gica Voicu, care stia ca in Romania nu se mai face jurnalism, ca nu se mai poate sau nu se mai vrea:
google-analytics.com