Cautare

760 de rezultate pentru "sibiu" (4.22 secunde)
Timis, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Arad, Sibiu, Brasov, Mures, Hunedoara, Alba si Cluj. In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan.
In al doilea rand, in cursul anului 1990 am activat ca procuror in Comisia guvernamentala de anchetare a evenimentelor din decembrie 1989, postura in care am aflat unele lucruri privind derularea evenimentelor de atunci la Timisoara, Cluj, Sibiu si Bucuresti.
Partidul Ecologist Roman a castigat Primaria Ramnicu Valcea, iar Forumul Democrat al Germanilor a castigat la Sibiu.
Invocand IRESPONSABILITATEA PSD SI ALDE, INCAPACITATEA DE A FACE PROPUNERI SERIOASE etc, dar si STABILITATEA TARII, PATRIA, NEVOIA DE GUVERN, DE BUGET, PERICOLUL DE LA GRANITE etc etc etc., domnul de la Sibiu se poate considera indreptatit sa desemneze un candidat propriu, convocand Parlamentul pentru 3 ianuarie, sa zicem, in vederea acordarii votului de investitura.
Toata istoria lui politica a aratat ca n-a fost niciodata un om al conflictelor, in Sibiu a guvernat consensual, el nu era genul care sa scoata sabia.
Vicepresedintele PSD s-a referit concret la demersul unor prefecti, cum ar fi cei din Sibiu si Bistrita-Nasaud, care au cerut incetarea mandatelor de presedinti si vicepresedinti ai Consiliilor Judetene in cazul acelor persoane care fac parte si din Autoritatile Teritoriale de Ordine Publica, pe motiv ca ele desfasoara o activitate remunerata concomitent cu indeplinirea mandatului.
El a aratat ca prin ordinele de incetare a mandatului unor vicepresedinti sau presedinti PSD de consilii judetene care sunt membri ai ATOP actuala Putere comite “un abuz“ si a subliniat ca, in cazul CJ Sibiu, a fost suspendat din functie numai vicepresedintele PSD, desi si presedintele CJ, membru al FDGR, si celalalt vicepresedinte, membru al PC, se aflau in aceeasi situatie.
Aparitia Legii SIF-urilor, care permite un nivel maxim de detinere de 1 la suta din capitalul acestora, a generat luna trecuta un interes deosebit pentru aceste titluri, informeaza Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu.
Si daca tot a facut referire la Constanta, premierul a afirmat ca obiectivul principal al Executivului in privinta infrastructurii este construirea autostrazii Timisoara - Arad - Lugoj - Sibiu - Bucuresti - Constanta (culoarul IV), in contextul in care Romania trebuie sa-si respecte angajamentele luate fata de Uniunea Europeana referitoare la realizarea acestui proiect.
Sibiu, Buzau, Deva, Hunedoara. Potrivit datelor furnizate de companie, capacitatea totala de productie a Boromir, în domeniul moraritului, atinge cifra de 1.300 de tone pe zi.
Presedintele filialei judetene a PD Sibiu, senatorul Nicolae Neagu, este convins ca astfel de afirmatii sunt exagerari, iar drept dovada si-a facut ieri publice nemultumirile cu privire la starea masinii de serviciu.
a€žEste o scrisoare care contine opinia domnului presedinte Ion Iliescu, care reflecta dorinta noastra de a avea un dialog constructiv, care si intelege sa respecte ierarhia si disciplina partidului, care e un lucru important, si consider ca este un gest care ne va permite sa lucram mult mai constructiv impreuna in perioada urmatoarea€œ, a spus Geoana, dupa intalnirea cu liderii organizatiei judetene Sibiu a PSD.
32,25 km - Centura Sibiu: 17,6 km - Pitesti - Bucuresti: 110 km • A2 - Bucuresti - Cernavoda:
Parlamentarii au ajuns totusi la un consens pe marginea propunerii privind majorarea alocarii bugetare cu 50 de miliarde de lei vechi pentru finantarea actiunilor programului prioritar „Sibiu, capitala culturala a Europei 2007“.
Turneul de la Arad face parte dintr-o serie de patru turnee Challenger BRD, care vor avea loc in perioada iulie-septembrie. Urmatoarele vor avea loc la Timisoara, Sibiu si Brasov.
El a subliniat ca aceasta mutare este "vointa comuna a PUNR, exprimata in sedinta Biroului Permanent Central largita, de la Sibiu, din 17 decembrie 2005".
1 Mbps, de respectivul serviciu bucurandu-se clientii din peste 20 de orase, printre care se numara Constanta, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Piatra Neamt, Ploiesti, Arad, Iasi, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Galati, iar aproximativ 450 de localitati din tara se vor putea folosi de oferta de Internet mobil de la Romtelecom Clicknet.
El a spus ca "Fundatia de la Sibiu ar trebui sa atace decizia", dar ca bunurile "nu le mai poate primi inapoi pentru ca ele apartin acum unei firme private".
In anul 1868, devine sufleur in trupa lui Mihai Pascaly, care cuprindea actori de la mai multe teatre, si cu care Eminescu merge inn turnee la Brasov, Sibiu si Timisoara.
La finalul intalnirii cu liderii filialelor partidului din judetele Gorj, Sibiu, Brasov, Valcea, Arges, Caras-Severin si Alba, Geoana a precizat ca s-a stabilit ca, in perioada urmatoare, partidul sa se axeze pe "o critica mult mai pertinenta impotriva actualei guvernari".
google-analytics.com