Cautare

282 de rezultate pentru "sectii" (7.67 secunde)
"Vor fi tot trei sectii de votare, aceleasi care au fost si la primul tur. De asemenea, presedintii si loctiitorii sectiilor de votare, comisiile, observatorii, dar si presedintele si vicepresedintele de circumscriptie vor ramane neschimbati.
Programul va afecta si anumite comunitati locale si agenti economici prin inchiderea unor sectii de circulatie si prin anularea unui numar mare de trenuri", a adaugat Popa.
Desi nu au precizat ce procent din listele cu alegatori au reusit sa proceseze, politicienii le-au prezentat jurnalistilor documente cu care ei doresc sa demonstreze ca 5166 de persoane au votat la mai multe sectii de votare, 3280 au votat cu acte cu acelasi cod personal, 1600 de persoane au votat in baza altui document decat buletinul de identitate, 1000 de semnaturi sunt falsificate.
Primarii trebuie sa elaboreze regulamente privind accesul in sectii si sa monitorizeze toti cetatenii care au calatorit in zonele afectate.
Totodata, in vederea asigurarii functionarii la parametrii optimi si in conditii de siguranta a sistemelor de alimentare cu apa potabila si a celor de canalizare, in toate localitatile in care societatea isi desfasoara activitatea, la nivelul fiecarei sectii a S.
Chestionat de colegii din biroul sectiei de votare, Ion Diaconu a recunoscut cu seninatate ca mai votase o data, cu circa o ora in urma, dar pe lista permanenta a aceleiasi sectii.
Aceeasi atmosfera calma s-a inregistrat si la alte sectii in care au votat cei din spatele gratiilor. Buluc la vot La Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova, dintr-un total de 1.022 de persoane private de libertate, aveau drept de vot 391.
Potrivit presei locale, urnele instalate pentru referendum au disparut in zori din mai multe sectii de vot.
In schimb opozitia si-a retras observatorii din sectii si urmeaza sa organizeze proteste ample la Biskek pentru a-si exprima nemultumirea.
000 de sectii de vot, este foarte greu. Sa ne amintim la alegerile europarlamentare de milionul de oameni care s-a napustit la ceas de seara sa voteze.
In Spania crestere de 10 ori a sectiilor de votare, de la 9 la 90, de sase ori in Italia, de la 16 la 90, si o crestere de asemenea consistenta in Republica Moldova - 25 de sectii de votare, fata de doar 4 cate au functionat ultima oara", a afirmat senatorul PSD.
Potrivit legii, presedintele, vicepresedintele si presedintii de sectii ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie sunt numiti de catre presedintele Romaniei, la propunerea Consiliului Superior al Magistraturii, dintre judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie care au functionat la aceasta instanta cel putin doi ani.
"Citesc despre o ordonanta a cabinetului Boc, care prevede infiintarea - nejustificata - a unei multimi de sectii speciale de vot, de regula in localitati mici, spitale si alte locuri aflate la marginea atentiei.
"Una se refera la cele 3.500 de sectii de speciale care vor fi foarte greu de observat si monitorizat si alta care se refera la lista permanenta.
"Aflam astazi ca mare parte dintre acestia - de la doua ministere controlate de Traian Basescu - urmeaza sa fie pusi pe lista celor care fac parte din sectiile de votare din strainatate si, cel mai probabil, ca sefi ai acestor sectii de votare.
Traian Basescu a obtinut 50,37% din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,62% din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni, la ora 11.00, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 99,13% din sectii.
In judetul Hunedoara, au fost infiintate 72 de sectii de votare speciale, numarul votantilor inregistrati in al doilea tur de scrutin fiind de 9.407, cu peste 1.700 mai mult decat la scrutinul din 22 noiembrie
Cu tot acest sistem, mergeti si vedeti cate persoane neavenite sunt in sectii", a spus Cornel Enache, managerul Spitalului Judetean.
Candidata PSD+PC a precizat ca in continuare va merge si in alte sectii de votare, aratand ca este normal sa fie alaturi de colegii sai si de cetatenii care, incepand de duminica, reprezinta familia sa.
Cele 61 de sectii de vot din Colegiul 19 din Capitala s-au deschis, astazi, la ora 7.00, 104.585 de alegatori fiind asteptati la urne pentru a-si alege reprezentantul in Camera Deputatilor.
google-analytics.com