Cautare

282 de rezultate pentru "sectii" (8.94 secunde)
Trebuie mentionat ca, la timpul respectiv, judecatoarea Luana Stancu facea parte din completul 2 al aceleiasi sectii, constituit ca urmare a unei ordonante guvernamentale care impunea rezolvarea cu celeritate a dosarelor inregistrate la Inalta Curte de Casatie si Justitie in 2004.
Imi doresc in cel mult un an o organizare mai buna la nivelul fiecarei sectii de votare din Craiova. Daca ne conjugam eforturile, sunt sigur ca vom reusi sa facem o oferta de management buna la nivelul Primariei Craiova", a spus Ion Groza.
Vorbim despre sectii clinice care reprezinta centre de excelenta. Bineinteles, vorbim de medici extrem de bine pregatiti si aparatura medicala de ultima generatie in cadrul clinicilor in care isi desfasoara activitatea.O sa va dau si cateva exemple.
Cu cat ai mai multe firme, nu poti face interfete si se distruge eficienta unei sectii. Daca se strica un aparat, nu-i poti iradia pe toti cu celalalt aparat, a doua zi.
De asemenea, in cadrul acestui scrutin nu se vor organiza sectii de vot in gari, autogari si aeroporturi. Fara suprapunere cu anticipate Liderii politici au mai convenit ieri ca alegerile pentru PE sa nu se suprapuna cu eventuale alegeri anticipate.
Deputatul PD a explicat ca, prin acest proiect de lege, milioanele de romani aflati in afara granitelor tarii vor putea vota de la domiciliu, daca au o conexiune prin Internet, fara a fi obligati sa se deplaseze la sediile ambasadelor unde sunt amenajate sectii de votare.
in preajma aceleiasi sectii a fost permis consumul de bauturi alcoolice. Cu toate acestea cei de la APD Galati au apreciat ca neregulile sesizate in comuna Firtanesti nu au fost de natura sa influenteze rezultatul votului.
Se infiinteaza in cadrul acestui spital 9 paturi de hemodializa si cite 5 paturi de spitalizare de o zi pentru alte 9 sectii.
Potrivit prefectului Danut Culetu, la nivelul judetului Constanta vor exista 510 sectii de votare, de care primarii vor trebui sa se ingrijeasca sa nu le lipseasca nimic, iar alegerile sa se desfasoare "in stil european".
Pana in prezent s-au cheltuit aproximativ 13,4 miliarde de lei pentru organizarea alegerilor europene, s-au infiintat 130 de sectii de votare in strainatate, s-a realizat impartirea echitabila a timpilor de antena pentru toate partidele parlamentare si mai sunt aproximativ 5 milioane de cetateni care trebuie sa-si ridice cartile de alegator.
Pe de alta parte, infiintarea unor noi sectii de votare in strainatate este sub controlul corpului diplomatic, fiind infiintate de Ministerul Afacerilor Externe.
Noi suntem in grafic, am facut toate pregatirile conform calendarului, am contactat reprezentantii Romtelecom pentru asigurarea celor 491 de linii telefonice, am discutat despre asigurarea pazei in sectiile de votare, am gasit amplasamente pentru aceste sectii, iar cand va fi publicata ordonanta vom reveni cu o adresa prin care le vom comunica faptul ca pregatirile raman in atentia noastra", a spus subprefectul de Dolj.
De altfel, situatia a fost aprobata tacit atat de reprezentantii PD prezenti in sectii, cat si de cei ai PSD.
Un numar de 17.295 de sectii de votare vor fi amenajate in tara pentru referendumul din 19 mai, iar buletinele de vot, timbrele autocolante si stampilele de votare vor fi comandate joi, 3 mai, anunta Ministerul Internelor si Reformei Administrative.
Pentru data de 19 mai in judet vor functiona 626 de sectii de votare, din care 138 in municipiul Oradea.
In plus, presedintii de sectii de votare care pierd vreuna dintre stampilele de vot sunt pasibili de amenda ce poate ajunge la 2.000 de lei.
Din cauza faptului ca acest sistem dezavantajeaza anumite sectii, cum ar fi pediatria, care nu pot primi sume foarte mari de bani din cauza faptului ca serviciile au indici de complexitate scazuti, s-a decis trecerea la un alt sistem.
Adunarea a ales un birou format din 7 membri, care si-a propus ca obiective definitivarea structurii de partid pentru toate cele 11 sectii de votare din oras, cresterea numarului de abonamente la ziarul de partid si asigurarea permanentei la sediul de partid.
Premierul Calin Popescu Tariceanu este uimit de solicitarea presedintelui tarii de a organiza referendumul si euroalegerile in aceleasi sectii de votare pentru a reduce cheltuielile.
Cred, totusi, ca, prin votarea in sectii diferite, se incearca derutarea electoratului. Eu, din 1990 si pana astazi, am lucrat numai in mediul privat.
google-analytics.com