Cautare

282 de rezultate pentru "sectii" (3.39 secunde)
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a finalizat ieri centralizarea datelor primite de la toate cele 403 sectii de votare din judet si, conform calculelor efectuate atit la nivel national cit si local, Uniunea PSD^PUR a obtinut, fara sa se apeleze la redistribuire, un senator si patru deputati, Alianta D.A.
Motivul il reprezinta tentativa acestuia de a vota de cinci ori in sectii diferite la alegerile generale din 28 noiembrie.
Decizia a fost luata in urma dispozitiei date de Biroul Electoral Central, care a cerut oficial reducerea drastica a numarului de sectii de votare in care pot vota alegatorii care isi exprima dreptul la vot in alta localitate decat in cea de domiciliu.
Vasile Rudai a fost observator pentru ProDemocratia in turul intii si spune ca rromii care vor activa in sectii cunosc legislatia electorala.
Persoanele aflate in tranzit in Negresti Oas, Tasnad si Ardud, au votat, de asemenea, in sectii de votare obisnuite dar au fost trecute pe liste separate.
Iar constantenii stiu foarte bine despre ce este vorba, se stie ca anumite sectii ale spitalului arata ca niste grajduri.
La nivelul judetului vor fi 429 de sectii de votare pentru referendumul national de demitere a presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
La nivelul judetului vor fi 429 de sectii de votare pentru referendumul national de demitere a presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
La nivelul judetului vor fi 429 de sectii de votare pentru referendumul national de demitere a presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
Desi mai sunt de centralizat voturile a catorva sute de sectii, concluziile sunt extrem de interesante. Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este...
Astfel, alaturi de sectii din Pitesti, Mosoaia si Albota fac parte din colegiul 7 (69.473 votanti), Bascov si Babana din colegiul 8 (60.701 votanti), iar Bradu si Oarja din colegiul uninominal 9 (67.857 votanti).
Conform Biroului Electoral al Circumscriptiei 43, pentru romanii din strainatate, rezultatele sunt valabile dupa centralizarea proceselor de vot de la 206 din cele 221 de sectii, deschise in strainatate, si reprezinta 93,21% dintre buletinele de vot.
Nu se multumea doar sa primeasca informatii care rezultau din ascultarile cu mandat care se faceau, dar influenta chiar numiri de sefi la nivel judetean, la nivel de sectii, in SRI.
Potrivit prefectului, au fost organizate trei sectii de votare. Dintre voturile exprimate, 3.237 au fost validate, iar 93 au fost declarate nule.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Aici tocmai soseau presedintii celor cinci sectii de votare, insotiti de seful de post Mircea Festeu, pentru a ridica buletinele de vot.
PDL - 30,43% -14 primari PSD - 26,08% - 12 primari USL - 21,73% - 10 Potrivit centralizarii datelor din 126 de sectii de vot din 519 din Dolj, situatia este urmatoarea:
USL a obtinut 50,22% din voturile pentru Consiliile Judetene, iar PDL a primit 14,88%, in timp ce PP-DD a primit 8,12%, potrivit primelor rezultate partiale, dupa numararea voturilor din 5.560 de sectii din cele 16.910.In ceea ce priveste situatia presedintilor de Consilii Judetene, USL a obtinut 50,29% dintre mandate, PDL - 14,51% si PP-DD - 7,96%.
Victor Ponta 40,33%, Klaus Iohannis 30,44%, dupacentralizarea a 98,30 % din procesele verbale Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obtinut 40,33% din voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica, iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis 30,44%, potrivit datelor partiale furnizate de Biroul Electoral Central, luni dimineata, dupa centralizarea proceselor verbale din 18.527 sectii de votare, reprezentand 98,30%.
Garda Financiara Centrala a organizat, in zilele de 21 si 24 noiembrie, la Bucuresti, concurs pentru ocuparea postului de comisar-sef adjunct la mai multe sectii GF din tara.
google-analytics.com