Candidata Aliantei PSD+PC la alegerile din Colegiul 19, Liliana Minca, a declarat ca nu are emotii pentru scrutinul de duminica, intrucat are in spate cele 3 partide de opozitie: PSD, PNL si PC.
"Atata timp cat am PSD in spate, PNL in spate, PC langa mine, nu vad ce emotii as putea sa am, atata timp cat cei care vor veni sa voteze astazi vor vota cu capul si vor vota pentru toti romanii", a spus aceasta, inainte de a-si exprima dreptul de vot.
Ea a venit insotita de social-democrata Aura Vasile, dar si de reprezentanti ai PC si ai PNL.
Liliana Minca i-a invitat pe toti cetatenii sa iasa din casa, sa se implice si sa-si exercite dreptul de vot. Ea a primit in sectia de vot un buchet de flori de la un reprezentant al PSD, care i-a urat succes.
"Las in puterea lui Dumnezeu rezultatul", a spus Minca. Intrebata de temeri privind eventuale nereguli in procesul electoral, candidata PC a spus ca autoritatile statului sunt cele care trebuie sa se ocupe de aceasta problema, adaugand ca este o femeie puternica si nu se victimizeaza.
Candidata PSD+PC a precizat ca in continuare va merge si in alte sectii de votare, aratand ca este normal sa fie alaturi de colegii sai si de cetatenii care, incepand de duminica, reprezinta familia sa.