Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (2.80 secunde)
Cele 61 de sectii de vot din Colegiul 19 din Capitala s-au deschis, astazi, la ora 7.00, 104.585 de alegatori fiind asteptati la urne pentru a-si alege reprezentantul in Camera Deputatilor.
Au fost tiparite 135.000 de buletine de vot, distribuite in cele 77 de sectii de votare. ... "Toate sectiile de votare s-au deschis fara probleme, la ora 7.00, asa cum prevede legea", a declarat purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures, Dan Buca.
Cum si unde votam Turul al doilea al alegerilor prezidentiale va avea loc in 18.550 de sectii de votare din tara, iar pentru acest scrutin au fost tiparite 20.945.068 de buletine de vot, acestea urmand sa fie predate sambata presedintilor Birourilor electorale ale sectiilor de votare.
Romanii vor vota, probabil, la sfarsitul lui noiembrie, alergand de la o sectie de votare la alta - una pentru alegerea europarlamentarilor, cealalta pentru referendum.
In mediul rural, APD a constatat lipsa de organizare, slaba instruire a membrilor birourilor sectiilor de votare, dar, in special, “o suspecta si ilegala implicare a unor reprezentanti si autoritatilor locale in derularea procesului electoral in ziua votarii“.
Ceea ce ramane inca un mister este cum de reprezentantii Aliantei in sectiile de votare nu au vazut de la inceput aceste erori si si-au pus semnatura pe astfel de procese-verbale.
In teritoriu, conform hotararii aprobate de Guvern, presedintii tribunalelor vor intocmi si transmite, in termen de doua zile de la stabilirea datei referendumului, lista cu persoanele din randul carora urmeaza sa fie desemnati presedintii birourilor electorale de circumscriptie si ale sectiilor de votare.
"Eu am incredere in galateni ca sunt oameni seriosi si onesti si am incredere in cei care vor fi in sectiile de votare, in presedintii sectiilor de votare.
In timpul alegerilor nu s-au consemnat incidente, singura problema reprezentand-o contestatia depusa de PSD vizavi de un banner afisat in apropierea sectiei de votare.
Liderii PSD Hunedoara sustin ca la sectiile speciale s-ar fi votat cu acte de identitate false. ... "La prima vedere, dupa ce am introdus cateva coduri numerice personale de pe listele sectiei speciale de la autogara, am crezut ca programul instalat la nivel national pentru depistarea votului multiplu nu functioneaza.
Potrivit Biroului Electoral Central (BEC), singurele situatii in care Legea 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, corelata cu legea 35/2008, permite deplasarea urnei speciale sunt cele privind persoanele netransportabile din cauza de boala sau invaliditate si persoanele detinute in baza unui mandat de arestare preventiva sau aflate in executarea unei condamnari fara a-si fi pierdut drepturile electorale.
6.000 de angajati ai Mittal Steel Galati beneficiaza incepind cu data de 1 iulie de conditii speciale.
Conform datelor oficiale, dupa numararea voturilor din 296 de sectii din totalul de 315 sectii, Adrian Nastase a obtinut 60,82% din voturi, iar Traian Basescu a obtinut 39,18% din voturi. Numararea voturilor din cele 19 sectii ramase nu poate aduce modificari substantiale.
a) sa vizeze cu maxima prioritate facilitati de tip rezidential publice sau private, destinate sa serveasca persoanelor cu dizabilitati, precum si spitale/sectii de psihiatrie, unde au fost sesizate cazuri de incalcari grave ale drepturilor persoanelor cu dizabilitati;
USL castiga aproape sigur 33 de CJ si 28 de municipii Dupa centralizarea a 70% din sectii Seful de campanie al USL Liviu Dragnea a declarat ca Uniunea castiga presedintia Consiliilor Judetene Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Huneadoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Olt, Prahova, Satu-Mare, Salaj, Suceava, Teleorman, Timis, Vaslui, Valcea, Vrancea, dupa numararea a voturilor din 70% din sectii.
Astfel din cele 27 de unitati noi, un spital se va construi in Bucuresti, adica Centrul de diagnostic si tratament al tuberculozei Zerlendi, iar alte 4 sectii din capitala vor avea sectii noi din bani de la stat.
Cu timpul biberoneria nu si-a mai gasit rostul pentru ca au aparut tot felul de diete speciale pentru acesti prunci. ... George Arion, seful clinicii de pediatrie, a a avut fericita idee sa ofere spatiul biberoneriei pentru infiintarea unei sectii sterile destinate pacientilor cu leucemii.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
Conform Biroului Electoral al Circumscriptiei 43, pentru romanii din strainatate, rezultatele sunt valabile dupa centralizarea proceselor de vot de la 206 din cele 221 de sectii, deschise in strainatate, ti reprezinta 93,21% dintre buletinele de vot.
Una dintre nemultumirile sindicalistilor a fost cea legata de neincadrarea anumitor locuri de munca din Combinat in conditii speciale, respectiv de la Unitatea Nucleara, laminoare, fabricile de var, ne-a declarat vicepresedintele FSS Metarom Galati, Emil Mihaila.
google-analytics.com