Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (3.93 secunde)
Aici tocmai soseau presedintii celor cinci sectii de votare, insotiti de seful de post Mircea Festeu, pentru a ridica buletinele de vot.
Potrivit datelor centralizate in 46 din cele 111 centre de votare din Dolj, situatia este urmatoarea:
Victor Ponta 40,33%, Klaus Iohannis 30,44%, dupacentralizarea a 98,30 % din procesele verbale Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obtinut 40,33% din voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica, iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis 30,44%, potrivit datelor partiale furnizate de Biroul Electoral Central, luni dimineata, dupa centralizarea proceselor verbale din 18.527 sectii de votare, reprezentand 98,30%.
Imi doresc in cel mult un an o organizare mai buna la nivelul fiecarei sectii de votare din Craiova. Daca ne conjugam eforturile, sunt sigur ca vom reusi sa facem o oferta de management buna la nivelul Primariei Craiova", a spus Ion Groza.
Deputatul PD a explicat ca, prin acest proiect de lege, milioanele de romani aflati in afara granitelor tarii vor putea vota de la domiciliu, daca au o conexiune prin Internet, fara a fi obligati sa se deplaseze la sediile ambasadelor unde sunt amenajate sectii de votare.
Pana in prezent s-au cheltuit aproximativ 13,4 miliarde de lei pentru organizarea alegerilor europene, s-au infiintat 130 de sectii de votare in strainatate, s-a realizat impartirea echitabila a timpilor de antena pentru toate partidele parlamentare si mai sunt aproximativ 5 milioane de cetateni care trebuie sa-si ridice cartile de alegator.
Pe de alta parte, infiintarea unor noi sectii de votare in strainatate este sub controlul corpului diplomatic, fiind infiintate de Ministerul Afacerilor Externe.
Noi suntem in grafic, am facut toate pregatirile conform calendarului, am contactat reprezentantii Romtelecom pentru asigurarea celor 491 de linii telefonice, am discutat despre asigurarea pazei in sectiile de votare, am gasit amplasamente pentru aceste sectii, iar cand va fi publicata ordonanta vom reveni cu o adresa prin care le vom comunica faptul ca pregatirile raman in atentia noastra", a spus subprefectul de Dolj.
Adunarea a ales un birou format din 7 membri, care si-a propus ca obiective definitivarea structurii de partid pentru toate cele 11 sectii de votare din oras, cresterea numarului de abonamente la ziarul de partid si asigurarea permanentei la sediul de partid.
Premierul Calin Popescu Tariceanu este uimit de solicitarea presedintelui tarii de a organiza referendumul si euroalegerile in aceleasi sectii de votare pentru a reduce cheltuielile.
turismul electoral, unde trebuie depistati cei care au angajat "carausi" si oameni care vor fi plimbati de la o sectie de votare la alta, verificarea listelor false cu asa-zisii observatori si reprezentanti ai presei, de fapt membri ai PD si PLD, care vor fi inscrisi pe liste de acreditare la sectii, si identificarea celor care au pregatit bani, alimente si bautura pentru alegatori.
Pastorul Tokes are adepti si in Constanta Rezultatele finale ale euroalegerilor inregistrate in judetul Constanta, dupa centralizarea voturilor din cele 510 sectii de votare, arata ca PD a obtinut 32,81 la suta din voturi, PSD - 24,18 la suta, PNL - 13,93 la suta, iar PLD - 12% la suta.
O parte dintre acestea vizeaza fraudele comise in timpul primului tur de scrutin, in timp ce altele privesc renumararea buletinelor de vot pe motiv ca membrii sectiilor de votare au anulat nejustificat zeci de mii de voturi care puteau in final sa schimbe rezultatele alegerilor pentru toate functiile din administratia publica locala.
Datele au fost estimate pe baza unui esantion format din 1.323 sectii de votare, reprezentativ la nivel national, marja de eroare fiind de plus minus 3%.
a dispus deja masurile necesare pentru ca misiunile diplomatice sa identifice documentele necesare pentru fiecare stat in care vor functiona sectii de votare, urmand ca ulterior finalizarii acestei actiuni, sa le aduca la cunostinta publicului in timp util", precizeaza purtatorul de cuvant al MAE, Cosmin Boiangiu.
PRM vrea sa faca echipa cu PDL si PNG-CD pentru supravegherea numararii voturilor in sectii la alegeri, in vederea prevenirii fraudelor pregatite de "tripleta PSD, PNL, UDMR", a anuntat, sambata, secretarul general al partidului, Gheorghe Funar.
Desi nu au precizat ce procent din listele cu alegatori au reusit sa proceseze, politicienii le-au prezentat jurnalistilor documente cu care ei doresc sa demonstreze ca 5166 de persoane au votat la mai multe sectii de votare, 3280 au votat cu acte cu acelasi cod personal, 1600 de persoane au votat in baza altui document decat buletinul de identitate, 1000 de semnaturi sunt falsificate.
El a mai spus, referindu-se la neregulile semnalate in procesul de votare, ca, daca acestea "pot constitui fapte care pot sa motiveze o contestatie", atunci vor fi luate ca atare.
Candidata PSD+PC a precizat ca in continuare va merge si in alte sectii de votare, aratand ca este normal sa fie alaturi de colegii sai si de cetatenii care, incepand de duminica, reprezinta familia sa.
Candidata PSD+PC a precizat ca in continuare va merge si in alte sectii de votare, aratand ca este normal sa fie alaturi de colegii sai si de cetatenii care, incepand de duminica, reprezinta familia sa.
google-analytics.com