Cautare

3689 de rezultate pentru "seara dacica" (3.58 secunde)
dimineata, ca un rege, la pranz, ca un print, iar seara ca un cersetor. - Ce mananci seara? - Seara mananc un iaurt. ... Cand ma duc cu prietenii la restaurant, seara, mai mananc si altceva in afara de iaurt, dar, oricum, nu depasesc masura.
Pana duminica seara, iarna se va dezlantui in jumatate de tara. ... Meteorologii ne anunta ca incepand de sambata seara ne asteapta 24 de ore de vreme severa.
Iar seara, ce credeti ca am facut? ... De dimineata si pana seara ne-a tot plimbat, prin golfuri unde nu poti intra decat pe mare. ... In fiecare zi plecam undeva, dar dimineata si seara descopeream Limenaria! ... o seara greceasca?
Cerul va fi variabil in regiunile sudice si sud-estice si mai mult senin in celelalte regiuni, dar numai pe arii restranse in sud-estul Dobrogei, mai ales seara si noaptea, vor innorari accentuate, averse si descarcari electrice.
Tsilivi este o statiune pentru toate gusturile, aici veti gasi ziua liniste si seara un pic de agitatie, magazine mari pline cu suveniruri, magazine de haine si incaltaminte, supermarketuri mari, taverne, baruri si fast-food-uri. ... Multe baruri au seara diverse programe (care sunt afisate din timp pe niste panouri):
Vedeta facea furori in tinerete, imbracata in rochii de seara cu spatele gol. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a fost joi seara gazda unui eveniment caritabil, unde a atras toate privirile fiind tot timpul pe scena in atentia invitatilor.
"Oricum, tineti minte seara de 23 ianuarie 1990. Seara aceasta s-ar putea sa fie inceputul sfarsitului revolutiei romane". ... Iliescu, in partea dinspre ferestre (am retinut amanuntul deoarece afara cadea seara).
"Oricum, tineti minte seara de 23 ianuarie 1990. Seara aceasta s-ar putea sa fie inceputul sfarsitului revolutiei romane". ... Iliescu, in partea dinspre ferestre (am retinut amanuntul deoarece afara cadea seara).
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda declara intr-un interviu pentru Academia Catavencu ca, din punctul sau de vedere, ANI e ca o femeie cu implanturi de silicon, cu care "s-ar duce intr-o seara", dar pe care nu ar lua-o de nevasta, el prezentand-o si ca pe o femeie "de dus in liziera padurii, nu la bal".
In schimb, PSD nu a suflat o vorba despre Ion Iliescu, inca presedinte al Romaniei, care nu a ratat ocazia de a mai da un sut Constitutiei, afirmand deschis, vineri seara pe un post TV, ca tine si sustine PSD cu Nastase cu tot.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electoralaā€¯.
Mai mult, seara, cand au fost date publicitatii primele estimari facute dupa iesirea de la urne, C.V. ... Gustul amar al infrangerii Sediul PRM s-a animat destul de greu duminica seara, cand se asteptau primele estimari asupra felului in care au votat romanii.
Democratul Adriean Videanu este de joi seara candidatul oficial al Aliantei PNL-PD la Primaria Capitalei, acesta devansandu-l in sondaje pe liberalul Ludovic Orban.
Asta-seara sau maine cel tarziu. ... Am inteles, ori asta-seara, da-s slabit, asta-seara ori maine dimineata sunt aici. Catalin Voicu: Bine, ai grija...
Stiti ca tot ce ne-ati spus in seara asta nu sunt lucrurile care trebuie spuse de un presedinte, un sef de stat. ... Ati fost foarte optimist in seara asta.
Ce situatie pe jumatate fericita si pe jumatate ingrata, fiind obisnuitul dumneavostra in acest studio de aproape trei ani, in fiecare seara, mi-a venit randul si, in aceasta seara, si sunt singurul in situatia acestor domni si doamne propusi care trebuie sa dea explicatii.
In seara zilei de 29 decembrie 1947, Familia Regala se gasea la Sinaia, la Castelul Foisor.
De pilda, la bursa London Bullion Market, marti seara, uncia de aur era cotata la 453,40 dolari, cea mai ridicata valoare de dupa iulie 1988, comparativ cu 451,25 dolari, cat era luni seara.
In seara zilei de joi, mai-marii liberali au hotarit, in cadrul Delegatiei Permanente, ca, daca se doreste integrarea in UE intr-un timp scurt, este nevoie de organizarea alegerilor anticipate.
Flutur nuanteaza Dincolo de aceasta armonie declarata, discutiile din cadrul reuniunii de vineri seara au fost destul de tensionate. ... Pentru a lamuri cum au stat lucrurile vineri seara, Dan Motreanu, secretar general PNL, a venit ieri cu o serie de precizari.
google-analytics.com