Cautare

3689 de rezultate pentru "seara dacica" (2.74 secunde)
Seara, in zona casei parohiale sosesc primarul Timisoarei, Petre Mot si secretarul cu probleme organizatorice al Comitetului Municipal de Partid, care dau asigurari lui Laszlo Tokes ca nu va fi evacuat. ... In seara acestei zile, in Timisoara conflictele si arestarile continua, se inregistreaza 8 morti si 23 de raniti.
Seara mare pentru stelisti! ... Cam asta a fost seara nebuna de pe National Arena.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
crackers si ou maruntit Seara: ... un baton de cereale Seara: ... ou fiert si sunca Seara: ... legume crude cu sos salsa Seara: ... legume crude cu branza de vaci Seara: ... pachet de nuci si seminte proaspete Seara: ... telina cu unt de nuci Seara:
Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol in 15 judete si Bucuresti, din seara zilei de marti PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE Marti se anunta inca o zi geroasa.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3.
• Selectionerul Victor Piturca a declarat, vineri seara, dupa remiza cu Ungaria, scor 2-2, ca este destul de multumit de rezultat, subliniind insa ca unii jucatori nu au reactionat asa cum si-ar fi dorit el.
Dupa-amiaza si spre seara din loc in loc apar ploile si in restul tarii, mai ales averse, posibil chiar si descarcari electrice. ... In Bucuresti urmeaza o zi calda, cu destul soare, dar conditii de averse spre seara.
Pe langa alimentele enumerate mai sus, dimineata si seara se consuma cate un catel de usturoi. ... Se consuma cate o lingura la o jumatate de pahar cu apa, seara, inainte de culcare. ... Se consuma cate 4 linguri, seara, inainte de culcare, inghitindu-se foarte incet.
In seara zilei de 21 Decembrie, s-a tras prima oara si au cazut primii. ... Si ca batjocorirea noastra sa fie deplina, hienele din seara precedenta ii tirisera prin piata, intimidindu-i pe cei slabi si indirjindu-i pe ceilalti.
Un propagandist de la televiziunea securitatii - un fel de antemergator al jihandului ticluit pe Facebook - juiseaza deja, seara de seara, cu batistuta colorata la buzunarel, pentru aparitia protestelor de strada in asa scurt timp de la investirea Guvernului.
Gratuitul Adevarul de seara isi inceteaza aparitia ca ziar de sine statator de la 1 iunie. Potrivit informatiilor paginademedia.ro, sefii redactiilor locale au fost deja informati de decizia conducerii grupului Adevarul Holding de a renunta la Adevarul de seara de la 1 iunie.
- Este o mare bucurie sa va am alaturi in aceasta seara, sa impartim acest trofeu, pentru ca este al nostru, este al tarii, in primul rand si este o seara foarte speciala pentru mine.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Seara, fenomenele de instabilitate vor fi mai frecvente in Oltenia, Muntenia si Dobrogea. ... Cerul va fi variabil, cu unele innorari, poate chiar si ploi, spre seara. ... Catre seara sunt asteptate pe ici pe colo averse si descarcari electrice.
In aceasta saptamana, de duminica si pana vineri, se savarsesc slujbele Deniilor, slujbe de dimineata (Utrenie) facute seara asa cum se face in cadrul privegherilor. ... La fel vineri seara, este slujba Acatistului Bunei Vestiri al Maicii Domnului, incadrat in slujba de dimineata, in slujba Utreniei, care se face seara.
Comandantul insa le-a spus pilotilor sa aiba grija la ceea ce spun pentru ca in seara respectiva nu au vazut nimic.
- Crezi ca masa de seara ne ingrasa sau ingrasa ceea ce mancam seara? - Ingrasa ceea ce mancam seara ... doar alegerea a ce se pune in farfurie poate fi gresita si asta atrage kilograme in plus..Masa de seara trebuie sa existe.
Discursul triumfal al lui Basescu la aflarea exit-poll-urilor de sambata seara a omis un element esential, asupra caruia au atras atentia PSD, PNL si PC, si anume ca romanii s-au prezentat in procent de sub 50% la vot la nivelul intregii tari.
google-analytics.com