Cautare

3689 de rezultate pentru "seara dacica" (2.90 secunde)
Este de-a dreptul aberanta si ticaloasa afirmatia unora ca responsabili de actiunea terorista declansata in seara de 22 decembrie (si deci de victimele acesteia) ar fi cei ce s-au constituit in noaptea de 22 decembrie in nucleul Consiliului Frontului Salvarii Nationale - noua structura provizorie de putere, constituita dupa rasturnarea regimului si fuga lui Ceausescu.
Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu (foto), si liderul TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, cunoscuti ca apropiati ai presedintelui autosuspendat Dan Ioan Popescu, au fost exclusi joi seara din partid.
mancam in general o data pe zi, dupa 9 seara cand ma intorceam acasa. ... am renuntat la paine, dulciuri, mese dupa 6-7 seara, fast-food, mananc mancaruri bazandu-ma pe garnituri de cartofi sfierti/piuret si altele, mananc efectiv pana ma satur.
In vara anului 1996, aflandu-se la casa de la tara a mamei sale, din comuna Spineni, judetul Olt, impreuna cu fiica si cu mama ei, ea a observat ca, pe masura ce se apropia seara, o neliniste inexplicabila o cuprindea, ca si cum ar fi intuit ca avea sa se petreaca ceva rau.
Nu uitati sa stabiliti o intalnire pentru seara, pentru a discuta toate aceste aspecte. ... Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere.
"Eu si sotia mea va invitam in aceasta seara la Neptun". Cele 180 de femei au marturisit, dupa petrecere, ca au avut parte de "o seara de vis" alaturi de acesta, pe care nu o vor uita toata viata.
Deci, declaratia din seara aceasta este o declaratie de duminica seara, la restaurant. ... E ca duminica seara, la carciuma, cand te lauzi sau inventezi", a mai declarat liderul PSD.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Emisiunea va fi 'Nasul ', vom fi tot asa, seara de seara... ... E din scurt", a declarat marti seara, in timpul emisiunii "Nasul", Radu Moraru.
Samabata seara, de la 7 fara 10, a fost prima emisiune pe post de "Ora de foc", zisa "Exces de putere", a Oanei Stancu, secondata de Adrian Ursu, la Antena 3. ... Emisiunea Oanei cu Ursu e plasata sambata seara, cand imensa majoritate a oamenilor au cu totul alte preocupari.
In publicatia Adevarul de seara Sibiu a aparut un articol, preluat si de alte publicatii online, in care sunt inventariate averile celor 9 parlamentari sibieni.
Te-as huidui de dimineata pana seara "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. ... Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea "In gura presei".
In cealalta semifinala va fi, miercuri seara, tot un razboi germano-spaniol, Borussia Dortmund versus Real Madrid.
"Vrem victoria, dar si egalul e bun!" Blagoja Milevski, antrenorul celor de la Vardar, spera la o remiza in partida din aceasta seara: ... Din totalul de 4.500 de abonamente oferite online pentru comercializare pe site-ul www.biletesteaua.ro, pina ieri seara se vindusera 650.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Maine seara, 2 martie, ea va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o ora si jumatate isi va juca spectacolul "Pasiune", pregatit special de vedeta cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera.
Seara de miercuri, 15 mai, va ramane pentru totdeauna in memoria a 45.000 de spectatori: ... Seara a fost deschisa de concertul celor de la F.O.X, trupa ce insoseste Depeche Mode in turneu, intr-o serie de tari europene.
O seara cu doua concerte si cei mai apreciati artisti romani si internationali: ... Dupa terminarea concertelor seara va continua cu un party de jazz in foaierul Salii Arcub.
Acordurile de pian care au rasunat toata seara si melodiile interpretate de talentata Lorena au creat un univers ce a stat sub semnul sensibilitatii si feminitatii.
a avut loc luni seara, 8 mai, la Pro tv. ... Luni seara, publicul a decis: ... Dupa o seara de seara stralucire, bucurie, energie, frumusete, emotii si mult umor, publicul a ales!
google-analytics.com