Antena 3 informeaza: Mircea Badea: Udrea, esti un personaj infiorator! Te-as huidui de dimineata pana seara
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" este fraza lansata de Mircea Badea si adoptata de milioane de romani din intreaga tara. Oameni care traiesc intr-o lume in care te intalnesti la tot pasul cu absurdul, nesimtirea si, cel mai adesea, cu indiferenta celorlalti. Este lumea despre care vorbeste in fiecare seara Mircea Badea, in emisiunea "In gura presei". Este lumea lui Badea.
Mircea Badea a comentat, in editia de luni seara, pe tema scenei care s-a petrecut imediat dupa terminarea meciului de box dintre romanul Lucian Bute si francezul Jean Paul Mendy, cand spectatorii au huiduit-o pe Elena Udrea, ministrul Turismului.
"Aceasta duduie (n.r. - Elena Udrea) care se da panseluta si care a facut niste lucruri absolut oribile din toate posturile publice pe care le-a ocupat, cand in sfarsit se lipeste dansa ca marca de scrisoare, fara sa aiba o contributie personala la treaba asta, repede baga capul in poza", a comentat Mircea Badea.
"Nu ai ce sa cauti tu in poza, nu ne poti pacali ca pe copiii mici. Esti un personaj sinistru, absolut sinistru, infiorator si te-as hudui de dimineata pana seara", si-a intarit realizatorul TV comentariul pe marginea motivului pentru care Elena Udrea a fost huiduita la finalul meciului de box.
"Scoate capul din poza! Asta, de fapt, i-au spus toti acei 10.000 de oameni de la Gala", a concluzionat Badea.
De asemenea, realizatorul emisiunii "In gura presei" a comentat pe marginea celor scrise de ministrul Turismului pe blogul personal ca reactie la incidentul de dupa meciul lui Bute.
Una peste alta, farmecul lui Mircea nu este mai mic chiar daca cei 7 ani de-acasa si prezenta sefului sau Mihai Gadea l-au facut sa nu ia parte activ la bucuria colectiva din sala Romexpo, cand 10.000 de romani i-au strigat Elenei Udrea din toti rarunchii: Huooo!