In publicatia Adevarul de seara Sibiu a aparut un articol, preluat si de alte publicatii online, in care sunt inventariate averile celor 9 parlamentari sibieni. Printre cei incriminati se afla si senatorul Viorel Arcas, al carui prenume este scris gresit Ion. Dar greselile nu se opresc aici. In articol se afirma ca averea acestuia a crescut in 2010, ceea ce este exact pe dos. Puteti citi in continuare dreptul la replica transmis publicatiei sibiene de senatorul Viorel Arcas.

DREPT LA REPLICA
Domnului Redactor-sef al publicatiei "Adevarul de seara"- Sibiu
Stimate domnule Redactor-sef,
Va transmit prezentul drept la replica, cu rugamintea de a-l publica, intrucat articolul "Topul celor mai bogati parlamentari sibieni", tiparit in editia ziarului "Adevarul de seara", din data de 27 iunie 2011, m-ar "onora" daca ar fi conform realitatii, dar, din pacate, articolul mentionat contine date absolut false care nu corespund cu declaratia mea de avere, publicata pe site-ul Senatului.
Neatentia, ca sa nu spun lipsa de profesionalism a redactorilor, merge pana intr-acolo incat nici macar prenumele meu nu corespunde celui real.
Cu stima,
Viorel Arcas
Senator colegiul 2, circumscriptia nr.34 - Sibiu