Cautare

1430 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate rm valcea" (4.18 secunde)
Judecatoarea Tribunalului Valcea, Mariana Ciorei, a fost desemnata ca presedinte al Biroului Electoral Judetean de Circumscriptie (BEJC) pentru referendumul national pentru demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
"Vor fi colegi si din Dolj, si din Olt, si din Valcea, si din Gorj, si aici vorbesc de judetele care au performat la alegerile parlamentare, care ne vor reprezenta la Bucuresti.
Reprezentantii Colegiului Prefectural s-au intrunit ieri in sedinta, la sediul Prefecturii Valcea, pentru a analiza proiectul tehnic „Cartier de locuinte - Cazanesti“.
Stanescu afirma, intr-un material publicat, luni, pe site-ul sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la o unitate militara din Valcea.
Amandoi fiind insa pe aceeasi lista ar merge la pachet", a argumentat Victor Ponta, la Conferinta Judeteana a PSD Valcea.
de la primaria Ramnicu-Valcea si din colegiul 19, Bucuresti, ultima chiar pe terenul adversarului, adica la Popescu-Piedone in sector. ... Opozitia a pierdut si primaria Ramnicu Valcea, in favoarea aceluiasi PD-L.
23 iulie 1955, satul Launele de Jos, comuna Danicei, judetul Valcea), de profesie economist El a indeplinit functia de deputat de judetul Valcea in legislatura 1992-1996, ales pe listele PSM.
Tot in cadrul conferintei de presa, parlamentarul valcean i-a luat apararea primarului PDL al municipiului Ramnicu Valcea, Romeo Radulescu. "Toata lumea am vazut ca il critica pentru santierele incepute de acesta.
Trei apartamente, unul in Spania, iar celelalte in Craiova, respectiv Ramnicu Valcea, trei masini, o Toyota RAV, un Mercedes S500 si un Volkswagen Tiguan, achizitionat in leasing in 2008.
Scaderi si mai mari sunt la preturile pe kilometru pentru modernizarea DJ 643D, catre limita cu judetul Valcea, de la 332.832 standard oficial, la 274.000 de euro sau pentru modernizarea portiunii de doi kilometri de drum Fratila - limita cu judetul Valcea, unde costul a scazut de la 273.855 de euro, standard oficial, la 192.689 de euro.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
Presedintele Organizatiei PNL Ramnicu Valcea, deputatul Cristian Buican, a declarat, miercuri, ca se poarta discutii cu mai multi parlamentari democrat-liberali pentru votarea motiunii de cenzura. ... (...) Eu, la Valcea, o sa am in vedere deja discutii cu cei patru parlamentari ai Puterii pentru sustinerea motiunii de cenzura", a precizat Buican.
Masura a fost decisa in urma unei analize cerute de primarul Emilian Francu comandantului Politiei Ramnicu Valcea, cms. Eugen Neata, dar si a solicitarilor venite din partea locuitorilor din diverse zone ale orasului.
Compania rusa TISE, interesata de preluarea Oltchim Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens.
Statul plateste oalele sparte de actuala conducere a societatii Oltchim Ramnicu-Valcea si achita din bani publici o parte a unei datorii mai vechi a combinatului in valoare de 98 de milioane de dolari.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a inceput ieri un control la Uzinele Sodice Govora, in urma sesizarilor primite de la Prefectura Valcea, Consiliul Judetean Valcea si sindicate.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a hotarat sa desfiinteze, pe cale judiciara, contractul de privatizare prin care Bega Com Timisoara a preluat societatea Uzinele Sodice Govora (USG) Ramnicu Valcea, dupa ce reprezentantii institutiei au constatat ca nu au fost respectate o serie de obligatii asumate de catre cumparator.
Din rovinieta platita de proprietarii de autovehicule din Dolj, Gorj, Olt, Valcea si Mehedinti se vireaza anual in contul statului circa 490 de miliarde de lei vechi, dupa cum a precizat Stefania Paleacu, sef birou taxa de utilizare retea de drumuri nationale din cadrul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova.
Si in Oltenia a fost pe la Valcea, Mehedinti si Olt. ... Mai mult, la nivelul regiunii Oltenia, stie ca doar camerele teritoriale Dolj si Gorj il sustin pe Victor Babiuc, despre celelalte trei judete din regiune (Olt, Mehedinti si Valcea) necunoscand pe ce pozitii se mai afla.
google-analytics.com