Galati. Promovabilitate 55,22%. Cotat c unul dintre cele mai slabe judete din punct de vedere al celor care au luat bacul, putem spune ca am fost o surpriza a sesiunii. Galatiul a dat o lovitura sub centura sistemului de invatamant, practic desfiintand ultimii 4 ani de scoala in liceele galatene si accentuand astfel criza in care se afla sistemul educational.

Mediatizarea. E buna... este calea spre perfectionare a unui sistem primitiv cum este invatamantul. Macar acum nu trebuie sa ne mai ascundem... Stie toata tara... suntem buba Romaniei... un oras de ignoranti. Mass media a triumfat... am aratat tuturor unde este izvorul incultilor... unde este focarul de neghiobi... unde este epicentrul prostiei!

O lume a "lor"! Un univers dezechilibrat! "Ei" sunt mai multi si gata!

Si tu te intrebi cine-i vinovat... Esti galatean, poate nu ai ales tu sa fii, poate chiar iti place, dar, cu siguranta, nu-ti convine situatia creata si nu vrei sa iei parte la umilinta de azi, la circul de maine.

Vinovatii. Sunt printre noi: in licee, in curti la fotbal, in cancelarii, in baruri, in clase, la catedra, in banci... cu facultate, fara, fumand, injurand, filmand cu mobilul, predand, postand poze indecente pe net, batandu-se in curtea scolii... In Galati. TOTI sunt vinovati!

Ce-i de facut? Habar n-am! Imi pasa de viitor... nu-mi pasa de prosti... dar ce faci cand stii ca viitorul va fi plin de "ei"? Pleaca! Dar nu vei scapa de ei! Sunt peste tot: in Spania, in Italia, in Grecia... Stai! Si vei asista la decadere. Spera! Si probabil cu asta vei ramane.

Vrei sa iei bacu‘, prostovane? Incepe prin a arunca gunoiul la cos si nu pe strada, inchide maneaua, da jos posterul cu Becali de pe perete, lasa smechereala, visele de imbogatire rapida, gandul la gainarii in Spania si fa ceva acum, cat nu e prea tarziu! Du-te la scoala, invata, citeste si ia bacul ala odata! Fii diferit! Fii destept!

Multumim tuturor celor implicati. Fara voi, scoala de inculti Galati nu ar fi fost la fel!