Cautare

1533 de rezultate pentru "scoala" (3.24 secunde)
De sapte ani, ne straduim sa jucam un rol in viata acestor copii, sa ii ajutam sa mearga la scoala, sa aiba un viitor si sa lupte pentru el. ... Doar asa, peste 620 de copii au putut merge la scoala.
La Salaj, zilele acestea are loc trainingul pentru jurnalisti intitulat "Scoala de boli rare, editia a III-a", legat de bolile rare. ... Scoala pentru jurnalisti este o intalnire intre jurnalisti, experti ai intrebarilor destepte, reprezentanti ai medicilor, autoritatilor publice:
Scoala vazuta prin ochii elevilor si parintilor”.
Scoala de infarct. ... Medicii considera ca prevenirea celui de-al doilea infarct, care de obicei provoaca decesul, reprezinta scopul programului numit Scoala de infarct, unic in Romania. ... Exact ca la scoala pregatim pacientii pentru o viata de dupa infarct, spune dr.
Cu toate ca discriminarea dintre sexe in educatie se apropie de eliminare, exista diferente mari in interiorul statelor si intre tari si prea multor fete li se interzice sa mearga la scoala, sunt retrase de la cursuri, ori termina scoala fara prea multe perspective.
Magda Marincovici) Probabilitatea este de 86% ca o persoana sa poata fi identificata cu ajutorul bacteriilor intestinale, sustine un studiu efectuat de cercetatorii de la Scoala de Sanatate Publica Harvard.
- intrebarile referitoare la acomodarea, in viata de zi cu zi a copiilor, a activitatilor legate de scoala cu cele legate de munca - procentul copiilor care declara ca se simt obositi ca urmare a muncii din afara orelor de scoala este in usoara crestere de 7% in 2014 fata de 4% in 2012.
Mariustuca.ro / Elevii care vin la scoala cu stomacul gol sunt neatenti, pierzand zilnic, primele doua ore de cursuri (Autoare: ... Rezultatele arata ca 67% dintre profesorii interogati au la clasa copii care vin la scoala cu stomacul gol.
Andi Moisescu a sustinut o lectie de educatie rutiera la Scoala Centrala din Bucuresti, pentru elevii din clasele I-IV, incurajandu-i sa devina cei mai responsabili participanti la trafic si un exemplu pentru ceilalti.
Tranzitia de scoala la viata activa. Obiectivul proiectului a constat in facilitarea tranzitiei de la scoala la viata activa si integrarii cu succes pe piata muncii.
De asemenea, isi pierd increderea in propria persoana, precum si atentia si capacitatea de a se concentra, ceea ce conduce la obtinerea notelor mici, la scaderea performantelor scolare, refuzul de a merge la scoala sau chiar abandonul scolar.” La eveniment a fost prezenta si mama unui baietel in varsta de 13 ani, Camelia S., care din cauza problemelor de auz pe care fiul sau le are, acesta a devenit tinta unor agresiuni repetate din partea colegilor.
Timp de o saptamana, intre 18-22 aprilie, peste 400 de copii din clasele I-VIII vor invata despre diverse meserii la Sun Plaza, in cadrul programului Saptamana Altfel de Scoala.
Scoala altfel, la Muzeul Dunarii de Jos. ... Ionela Stanila) Ca in fiecare primavara, Muzeul Dunarii de Jos a fost implicat in organizarea programului national Scoala altfel - Sa stii mai multe, sa fii mai bun!, aflat la a cincea editie.
In timp ce de multe ori Biserica incerca sa minimalizeze rolul relatiilor sexuale in viata oamenilor si recomanda pedepse drastice pentru adulter si desfranare, sfaturile laice” despre sex, cum sunt cele din lucrarea Scoala lui Venus, faceau furori in secolele trecute.
Programul national SCOALA ALTFEL are o durata de 5 zile consecutive lucratoare in timpul anului scolar si poate fi derulat pe baza unei planificari ce ramane la decizia scolilor, precizeaza ministerul. ... Intervalul aferent programului SCOALA ALTFEL nu coincide cu perioada in care se sustin tezele semestriale.
Cand au intrat copiii la scoala, fiica lor invata la Jean Monnet.
In urma cu o luna, mai precis pe 25 noiembrie 2017, la targul Gaudeamus, in pavilionul central Romexpo, la standul editurii Scoala Ardeleana a avut loc o lansarea oficiala a cartii Enigma lumilor paralele, scrisa de Dan D.
Muzeul Dunarii de Jos, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 9 - 13 iulie 2018, SCOALA DE VARA. Proiect - pilot, parte a Programului de Pedagogie Muzeala, Scoala de vara urmareste cateva obiective importante:
Un milion de tineri romani nici nu muncesc, nici nu studiaza In Romania sunt peste 1 milion de tineri care nici nu muncesc, nici nu merg la scoala, Iar cresterea salariului minim nu e metoda potrivita pentru a-i face sa lucreze, spun specialistii.
Ii doresc din toata inima multa, multa sanatate si putere de munca pentru a rezolva problemele grele ale Bucurestiului - Elena Radu, Director Adjunct la Scoala Gimnaziala nr. ... Un gest deosebit, care ne incanta sufletele." - Anca Ghinescu, Scoala Gimnaziala General Eremia Grigorescu, Sector 4;
google-analytics.com