Cautare

1640 de rezultate pentru "scoala cristiana carbunesti" (3.96 secunde)
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Concret, initiativa noastra vizeaza includerea in proiectele viitoarelor lacasuri de cult a unor spatii pentru after school si scoala de duminica.
Copiii din comuna Maruntei au, din toamna trecuta, inca o scoala. ... In toamna, la Maruntei, a fost data in folosinta inca o scoala. Potrivit primarului localitatii, Alexandru Becheanu, noua scoala a fost construita langa cea veche, care a fost si ea renovata.
Propunerea maestrei Lorelei Bari de a conduce impreuna cu ea Academia de balet La Sylphide, singura scoala privata care ofera diploma de balerin profesionist, ma onoreaza.
Scoala Nationala de Folclor, proiect initiat de Vlad Ionescu, s-a lansat oficial aseara, la restaurantul Moara lu’ Bucur, in prezenta a numeroase personalitati din spatiul public. ... "Scoala Nationala de Folclor este un proiect in care cred!
Prima zi de scoala este una speciala atat pentru copii, cat si pentru parinti. ... In timp, chiar si amintirea primei zile de scoala din viata ta intra intr-o usoara ceata.
Scoala Step by Step anunta inceperea inscrierilor pentru anul scolar 2013-2014 la doua clase pregatitoare, doua clase I si o clasa a V-a. ... Scoala Step by Step, autorizata prin OMECTS nr. ... Elementele care particularizeaza Scoala generala Step by Step sunt:
Noi suntem scoala unde copiii pot invata cu adevarat ce este miscarea si care sunt beneficiile ei, unde au oportunitatea de a alege dintre o multitudine de sporturi si specializari. Regula de baza la noi in scoala este urmatoarea:
Castigatorii au primit finantari de pana la 50.000 de euro, fiind alesi de catre Consiliul Director al Fundatiei Orange format din Dana Deac, Cristiana I.
In Germania, fiind finantat de catre un tanar marxist cu numele Felix Weil, care mostenise o avere imensa si care dupa modelul lui Frederich Engels " care cheltuise averea parintilor capitalisti pentru a finanta utopiile periculoase ale lui Marx " dorea sa si-o cheltuiasca sponsorizand revolutia socialista mondiala, Georg Lukacs a intemeiat Scoala de la Frankfurt, care avea sa devina locul unde a aparut si s-a dezvoltat conceptul de corectitudine politica, asa cum il stim si astazi.
"Si pentru acesti copii, scoala va incepe in conditii optime, in 2006-2007. ... "Daca Rastul se va muta si asta cu siguranta se va intampla, localitatea va avea nevoie de o scoala noua.
mai frecvente sunt halucinatiile auditive - vorbire incoerenta - neglijarea igienei personale - lipsa emotiilor - emotii nepotrivite contextului in care se gaseste pacientul - manifestari agresive - comportament catatonic - o senzatie persistenta ca este urmarit - probleme de functionare la scoala sau la serviciu - izolare sociala - neindemanare, miscari necoordonate.
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
Asa ca ieri, la obisnuita conferinta de presa saptamanala, la care a fost secondat de presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PD Constanta, Mihai Bobe, a tinut sa prezinte "cu varf si indesat" concluziile trase dupa recent incheiata Scoala de Vara a tinerilor Democrati.
Senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a participat ieri la deschiderea noului an de invatamant la o scoala din Constanta, prilej pentru a face o serie de afirmatii foarte interesante.
Achizitie pe fuga Povestea acestei afaceri imobiliare isi are originea in retrocedarea de anul trecut a imobilului in care isi desfasoara activitatea Scoala de Arta "Cornetti" din Craiova.
Cu toate acestea, scoala cu clasele I-VIII, cea care a platit alaturi de primarie pentru lucrari, a achitat nejustificat firmei constructoare suma de 348.000 de lei.
"Pledoarie pentru o Scoala de Politie exemplara...cat de greu este sa schimbam ceea ce trebuie schimbat? ... Cu toate ca toti ne dorim o astfel de scoala de Politie, suntem inca departe de a o avea.
In cursul zilei de ieri, nava scoala "Mircea" a ridicat ancora din portul Copenhaga (Danemarca) cu destinatia Rostock (Germania). Nava scoala Mircea efectueaza in perioada 26 mai - 18 septembrie a.c.
Competitia organizata de Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Dolj si Scoala Generala nr. ... Scoala Generala nr. 36 "Gheorghe Bibescu", Scoala nr. ... Scoala Generala nr. 29 si Scoala Generala nr.
google-analytics.com