Cristian Popescu - Piedone a demisionat ieri din PSD si a anuntat ca va candida independent pentru postul de primar general, fiind cotat cu sanse“ in anumite sondaje“, dupa propriile declaratii.
Popescu a spus ca si-a dat demisia din partid “fara scandal“, dar si fara o justificare anume, comentand sec: “Iesit din partid, ma simt de parca as fi iesit de la o slujba de exorcizare“.
“Am fost membru in Biroul Executiv, membru in Consiliul National, membru in Biroul Executiv al organizatiei Sector 6. Acum raman doar consilier independent la sectorul 6. Nu vreau sa ies cu scandal, dar daca altii din partid fac scandal, o sa ma acuze, sa fie convinsi ca am si eu cu ce sa acuz“, a spus Piedone.
El a adaugat ca, o data iesit din partid, nu se mai intoarce “asa cum au facut altii“.
“Vreau sa fiu un viitor primar general lipsit de obligatii politice. Au fost anumite sondaje, comandate de altii, nu de mine, in care am fost luat in calcul pentru varianta de primar general. Ca independent, am obtinut un scor favorabil. Sunt cotat cu o sansa, sunt tanar, traiesc o singura data, e de datoria mea sa incerc“, a declarat Popescu.