Cautare

469 de rezultate pentru "sc contabil expert" (5.30 secunde)
Nu stiu nimic sigur, nu mi s-a spus nimic." Contabil la o unitate de alimentatie publica: "Stiu doar ca bilantul pe semestrul I va fi depus in leul vechi si ca exista un program de contabilitate, pe care deja l-am achizitionat, care va face conversia.
Conform datelor furnizate de ANAF, care coordoneaza activitatea GF, au fost, de asemenea, confiscate bunuri si sume totalizind 5,147 miliarde lei vechi, iar comisarii GF au dispus virarea la bugetul de stat a unor sume suplimentare de peste 58,18 miliarde lei vechi, reprezentind impozite si taxe necalculate si neevidentiate contabil, precum si penalitati si dobinzi de intirziere.
O firma care solicita astfel de fonduri trebuie sa aiba maximum 49 de salariati, o cifra de afaceri anuala echivalenta in lei cu pana la 8 milioane de euro sau un rezultat al bilantului contabil care nu depaseste echivalentul in lei a 5 milioane de euro.
Astfel, prin aprecierea cursului, rezerva in valuta este reevaluata contabil la un raport de schimb mai mic decat cel de la 31 decembrie 2004.
Acestia au precizat ca in dosar mai este vizata si Marinela Ecobici, fost contabil-sef al SC RO-OPTIC SRL, care nu mai lucreaza in prezent in cadrul societatii.
Doar daca intocmim o situatie financiara, cu patrimoniul si bilantul contabil al fiecareia, putem sa ne dam seama daca sunt in stare sa supravietuiasca", a declarat Ioan Filipescu, director executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Potrivit unui comunicat al institutiei, criteriile care au stat la baza alegerii societatilor incluse in Prioritatea 1 au fost valoarea capitalului social detinut de AVAS, numarul salariatilor, cifra de afaceri si profitul sau pierderea inregistrate conform ultimului bilant financiar-contabil.
Criteriile dupa care urmau sa fie selectati ofertantii in luna octombrie cuprindeau, printre altele, dovada de performanta a potentialului investitor, demonstrata de cifra de afaceri realizata in 2004 de minimum 4 milioane de euro (confirmata de bilantul contabil), prezentarea unui plan de afaceri pe o perioada de pana la cinci ani pentru operarea si dezvoltarea societatii, care sa cuprinda un program de investitii pentru modernizare si dezvoltare de minim 3,5 milioane de euro pe o perioada de cel putin 3 ani, un program de investitii de minim 500.000 de euro pentru realizarea masurilor cuprinse in programul de conformare si o experienta de cel putin cinci ani in activitati comerciale specifice industriei de constaructii si reparatii nave sau shippinguri.
Abia pe locul doi se situeaza omul de afaceri Dinel Staicu, cu 261.000 de actiuni, in valoare de piata de circa 7,6 miliarde de lei vechi, dupa care urmeaza Tudor Ciurezu, vicepresedinte SIF si director general adjunct (150.000 de actiuni - 4,35 miliarde de lei vechi), Ristea Priboi, proaspat demisionar din CA, dupa ce DNA a inceput urmarirea penala pe numele sau pentru fapte de coruptie (127.217 actiuni - 3,68 miliarde de lei vechi), Gheorghe Blidaru, membru in CA (103.000 actiuni - 2,98 miliarde de lei vechi), Gabriela Ilie, director al Departamentului Portofoliu si Actionari (102.438 de actiuni - 2,97 miliarde de lei vechi), Vasile Salapa, presedinte si director general al SIF (51.000 de actiuni - 1,47 miliarde de lei vechi), si Elena Sichigea, contabil-sef (2.214 actiuni - 64,2 milioane de lei vechi).
Potrivit bilantului contabil pe 2005, societatea a inregistrat profit si plateste actionarilor dividende in valoare totala de peste 348 de miliarde de lei vechi.
"Sumele alocate anul acesta de ministerul de resort sunt un pic mai bune decat cele de anul trecut, iar cele 12 miliarde de lei pentru plata cheltuielilor de personal sunt suficiente", a spus economist Eugen Radut, contabil-sef al ISJ Dolj.
Firma controlata de cetatenii egipteni nu depusese nici un act de bilant contabil pe anul 2003, iar sediul acesteia a fost mutat intr-un apartament la cateva luni de la obtinerea rambursarii.
Maria Vlase, de 54 de ani, si Gabriela Nicolae, de 33 de ani, sunt angajate una in calitate de administrator, iar cealalta in calitate de contabil la firma amintita mai sus.
Actiunea "Organizarea examenului pentru dobandirea calitatii de contabil fiscal" a avut loc, urmand ca Regulamentul de organizare si functionare a CCF sa fie aprobat.
Potrivit datelor oferite de AVAS, autoritatile au inceput executarea silita a SC Hagi Sport SRL, firma lui Gheorghe Hagi, pentru datorii la plata contributiei la asigurarile de sanatate in valoare de... ... Situatia per total a firmei este foarte delicata, tinand cont de ultimul bilant contabil depus la Ministerul Finantelor.
La ora actualaa existaa aproximativ 1.500 de firme care au fost dizolvate si care nu au depus bilantul contabil pe 2003-2004, in atentia ORC aflindu-se alte 500 de societaati.
sase pentru cofetari, sase pentru brutari, sase pentru muncitori necalificati si un post pentru revizor contabil. De asemenea, una dintre cele mai asaltate masute a fost cea a Biroului de Informare-Recrutare al Armatei, unde atit baieti, cit si fete, veneau pentru a cere informatii.
Astfel, spre deosebire de un contabil manager, secretara este intotdeauna legata de o anumita persoana sau de un anumit departament.
La finele lui 2005 existau 17.171 firme active, dintre care 13.165 au depus bilantul contabil. Acestea au fost luate in calcul, dar s-au eliminat 93% dintre ele pentru ca nu indeplineau anumite criterii stabilite de cei care au intocmit topul.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati a gestionat luna trecuta 812 locuri de munca, printre ocupatiile pentru care au fost solicitate servicii de mediere figurind cele de agent comercial, asistent medical, zidar, contabil, vinzator, sudor, lacatus, electrician.
google-analytics.com