Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (3.66 secunde)
Conform demersurilor Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Constanta, de a prelua de la Directia de Sanatate Publica (DSP), imobilul situat pe Bd. ... Insa, aceste schimbari par sa nu fi ajuns si la "urechea" directorului Directiei de Sanatate Publica, dr.
Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta impreuna cu Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie si cu Societatea Nationala de Medicina de Familie s-au intalnit ieri pentru a se solidariza cu patronatele din alte judete unde plata serviciilor medicale s-a facut partial.
Sistemul de Sanatate are nevoie de cateva miliarde de lei pentru a evita colapsul. ... "Cat timp nu vom construi un buget pe prioritati, nu pe alte interese sau pe forta ministrilor, sistemul de sanatate va fi in colaps si isi va da sufletul de la o zi la alta.
Pe masa prefectului judetului Mehedinti, Ion Mitu, a fost adusa demisia semnata de primarul din Baia de Arama, motivand ca a luat aceasta decizie din cauza problemelor de sanatate.
Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) a intrat in posesia banilor pentru plata arieratelor celor 12 unitati sanitare din judet. ... Suma repartizata de Ministerul Sanatatii este conform procesului verbal incheiat de comisia mixta Directia de Sanatate-CAS, care a verificat documentatia in cazul tuturor datoriilor acumulate de cele 12 spitale.
In privinta proiectului Legii unitare de salarizare pentru anul 2011, premierul a dispus Ministerului Muncii si Ministerului Finantelor sa reanalizeze coeficientii de salarizare prioritar pentru sectoarele de Sanatate si Educatie, a sustinut Baciu.
Emil Boc a afirmat totodata ca Guvernul va relansa programele Rabla si Prima casa, va implementa proiectele privind parteneriatale publice private si Programul tinerilor debutanti in afaceri si va continua reforma sistemului de sanatate.
Majoritatea contractelor sunt incheiate cuprimarii, case de asigurari de sanatate si cu firmedin domeniul energiei. ... Contractelesunt incheiate cu Casa Nationala de Sanatate si Consiliul local Buftea. Senatorului UDMR, Gyorgy Frunda, sustine afaceri cu Casa de Sanatate.
Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3. ... Pentru informatii in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate, apasati cu un deget pe incheietura mainii si numarati pana la 60. ... educatie, sanatate, mass-media publica.
Guvernul a negociat cu FMI ca banii retinuti ilegal pensionarilor drept contributii de asigurari sociale de sanatate sa le fie restituiti in 16 transe, corespunzator celor 16 luni anterioare, din perioada 2011-aprilie 2012, in care pensionarii au fost obligati sa verse la buget aceste sume, informeaza mediafax.ro.
O zi libera pentru sanatatea copiilor nostri Romania se confrunta cu numeroase probleme de sanatate a copiilor, in special in cazul celor foarte mici.
Este vremea sa ne respectam angajamentele, sa ne facem datoria fata de oameni si sa continuam modernizarea si reformarea actului de sanatate din tara noastra. ... Iar in sanatate, acest lucru trebuie sa se vada mai mult ca oriunde!
In fiecare din ultimii ani, cheltuielile Sistemului public de sanatate din Romania aferente afectiunilor cauzate de fumat depasesc 1 miliard de lei, adica aproape 6 procente din bugetul total alocat Sanatatii.
Incepand de saptamana viitoare ar putea demara contractarea serviciilor de sanatate intre casele de asigurari de sanatate si medicii de familie, cei din ambulatoriile de specialitate si spitale.
Si in privinta contributiilor suplimentare la fondurile de sanatate din partea pensionarilor si agricultorilor, democratii nu sint de acord cu liberalii.
Zgomotul, tinut sub observatie In baza datelor furnizate de Agentia de Mediu Galati si Directia de Sanatate Publica, doi inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati au elaborat un studiu privind zgomotul in muncipiul Galati, respectiv o harta a strazilor unde se inregistreaza depasiri ale nivelului maxim admisibil la ore e maxima intensitate, respectiv intervalul orar 6.00-18.00.
La prezentarea pachetului legislativ de reforma in sanatate, presedintele Romaniei, Traian Basescu, i-a sugerat ministrului sanatatii sa trimita inspectorii in judete sa vada cum este folosita aparatura medicala noua, achizitionata pe bani grei.
Membrii Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR-1903) nu sunt de acord cu intentia de schimbare a modului de gestionare a fondului pentru sanatate prin legea privind reforma in domeniul sanatatii, se arata intr-un comunicat transmis ieri.
In cele 1220 de pagini sunt amintite 50.000 de firme care nu si-au platit datoriile fata de Fondul National Unic al Asigurarilor Sociale de Sanatate.
La ora actuala, costul efectiv (brut/net) in taxe platite statului pe salarii (daca luam in calcul impozitul pe venit, contri- butiile sociale, de sanatate si de somaj platite de angajat si angajator) este de aproximativ 60%.
google-analytics.com