Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (3.38 secunde)
Sa ai in viata ce sufletul iti cere: credinta, sanatate, bucurii, dragoste, putere! ... credinta, sanatate, bucurii, dragoste, putere! LA MULTI ANI!
Asteptarea Pentru o femeie de 30 de ani, care spera sa-si intemeieze o familie si doreste sa aiba mai mult de un copil, gasirea echilibrului intre durata de asteptare suficienta pentru determinarea starii generale de sanatate si siguranta sarcinii in timp ce isi face griji pentru pierderea fertilitatii, poate parea descurajanta.
ComplicatiiSus Lasata netratata, schizofrenia poate determina probleme severe emotionale, de comportament si de sanatate, si chiar probleme legale si financiare care pot afecta toate ariile vietii pacientului. ... Este bine ca pacientul sa stie ca oricare antipsihotic are efecte secundare si poate fi un risc pentru sanatate.
Cancerul de prostata este o importanta problema de sanatate in majoritatea tarilor civilizate. ... - alte probleme serioase de sanatate pe care le poate avea pacientul, cum ar fi afectiunile cardiace;
Specialistii in cosmetica avertizeaza ca servetelele demachiante sunt adevarate bombe pentru sanatate, ele prezentand o serie de efecte secundare neplacute pentru ten, scrie Daily Mail.
Diferenta dintre carbohidratii buni si cei rai este de fapt, in timp, diferenta dintre o greutate normala si obezitate, diferenta dintre sanatate si boala.
Comisia de sanatate a Camerei a respins proiectul USR pentru extinderea definitiei fumatului la vapat, motivand ca nu exista dovezi ca acesta ar produce efecte similare fumatului pasiv.
Conform Hotnews, Mario Iorgulescu are serioase probleme de sanatate. Starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu s-a agravat in ultimele 12 ore!
Este vorba de Virgil Paunescu, cel care a detinut functia de fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si care a fost desemnat in cursul zilei de ieri sef al Departamentului de Sanatate Publica din cadrul Administratiei Prezidentiale. ... de sanatate publica si de invatamant-cercetare.
De la Sanatate, la Asigurari de Sanatate Cristian Vladescu a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii Publice, urmand sa detina, in continuare, calitatile de membru al Consiliului de Administratie si de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
Ministrul Sanatatii a protestat, in sedinta de miercuri a Guvernului, fata de declaratiile ministrului Justitiei privind mentionarea in raportul Comisiei Europene a coruptiei din sanatate, fiind temperat de premierul Tariceanu dupa ce a cerut ca protestul sau sa fie inclus in stenograma sedintei.
Liderii PD din Vrancea au luat aceasta decizie in cursul zilei de astazi dupa de conducerea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate a fost castigata, prin concurs, de un liberal.
Potrivit directorului Autoritatii de Sanatate Publica (ASP) Gorj, Aristica Morosanu, memoriul a fost transmis catre ASP Gorj de Ministerul de Sanatate Publica, pentru a se efectua cercetari cu privire la neregulile semnalate de grupul de medici.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri ca va avea o discutie cu consilierul prezidential pe probleme de securitate, Sergiu Medar, care a venit din spital, urmand sa vada care este starea de sanatate a acestuia. ... Ramane sa vad care este starea de sanatate a Domniei Sale".
In schimb, motiunea pe Sanatate de la Senat a picat, neintrunind numarul minim necesar de 69 de voturi "pentru". ... Senatorii au inceput, cu aproximativ o jumatate de ora intarziere fata de ora anuntata, sedinta de plen in care se dezbate motiunea simpla pe sanatate, initiata de PSD.
Acesta face parte din comisia numarul patru din cadrul Consiliului Judetului care se ocupa de asistenta si protectie sociala, invatamant, sanatate, cultura, activitati stiintifice, sportive si agrement.
Comunicatul oficial al Administratiei Prezidentiale preciza ca a plecat din motive de sanatate.
Cele sapte persoane inscrise pentru functiile de conducere din cadrul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Constanta au trecut prin "mana" comisiei de evaluare a Ministerului Sanatatii. ... Mihaela Dinisov - director adjunct sanatate publica si programe, dr.
Angajatii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj au anuntat ieri ca se pregatesc de greva, pentru ca institutia angajatoare nu le-a platit integral in ultimele doua luni drepturile salariale. ... "Oamenii au primit salariile diminuate, iar explicatia oferita de Directia de Sanatate Publica a fost ca nu sunt bani.
Astfel, managerul de atunci, Florian Dumitrescu, a fost inlocuit cu Octav Oprescu, economist in cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Olt, iar directorul medical, Ion Bratoi, cu medicul legist Sorin Lesnic.
google-analytics.com