Cautare

650 de rezultate pentru "rotaru iulian" (2.87 secunde)
Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a facut prima declaratie dupa ce procurorii DNA au facut mai multe perchezitii intr-un dosar in care acesta este suspect de luare de mita in forma continuata.
Cioroianu a prezentat un proiect de contract care ar putea fi semnat intre SRR si directorul magazinului “Muzica“, Eugen Pavel Rotaru.
Crin Antonescu (PNL), Mircea Geoana (PSD), Kelemen Hunor (UDMR), Traian Basescu (sustinut de PDL), Sorin Oprescu (independent), George Becali (PNGCD), Ovidiu Cristian Iane (Partidul Ecologist Roman), Eduard Manole (independent), Corneliu Vadim Tudor (PRM) , Remus Cernea (Partidul Verzilor), Constantin Ninel Potirca (independent) si Constantin Rotaru (Partidul Alianta Socialista).
Negocierile pentru Tezaur l-au prins pe spatiul tarilor ex-sovietice, de unde a iesit in cele din urma cu reputatia mototolita. Diaconescu a avut o relatie excelenta cu fostul prim-adjunct SIE, generalul Constantin Rotaru.
Activitate in cadrul Senatului In urma cu o saptamana, am participat la o dezbatere pe care am organizat-o alaturi de colegii mei din cadrul grupului parlamentar al PSD, domnii senatori Ion Rotaru si Florian Popa.
Aici, trebuie sa spunem ca Traian Basescu a reusit, in urma cu doua luni, sa-si impuna omul sau la conducerea DGIA, dupa inlaturarea generalului Rotaru, respectiv pe generalul Medar, fost membru al Administratiei Prezidentiale.
Printre noile carti aparute la Nemira se afla si volumele Tribar, de Andra Rotaru, Jocul de-a amiba, de Tara Skurtu si Frigul (elegie), de Mihai Ignat, din colectia de poezie Vorpal, volume ce vor fi lansate sambata, 2 iunie, ora 17.00, la scena Arena.
Este vorba despre o adresa trimisa de generalul Gheorghe Rotaru, seful Directiei de Informatii a Armatei, catre conducerea Directiei de Siguranta Militara.
De asemenea, primarul din Lelesti, Daniel Rotaru, este independent, la fel ca si viceprimarii de la Godinesti si Runcu. Primarii din Saulesti, Catunele si Samarinesti au trecut la PD.
Probabil retinerea a plecat de la faptul ca acest reprezentant este inca domnul Savel Rotaru, pentru ca hotarirea de schimbare a sa este in instanta", a precizat prefectul Mihai Capra.
Probabil retinerea a plecat de la faptul ca acest reprezentant este inca domnul Savel Rotaru, pentru ca hotarirea de schimbare a sa este in instanta", a precizat prefectul Mihai Capra.
Candidatii sunt Dorel Liviu Radu, Ilie Dragoi, Radu Chis, Adrian-Victor Vevera, Ionel Ion Garlasteanu, Ion Georgescu, Constantin Catalin Radu, Florin Cornel Balanescu, Romi Salca Rotaru si Vasile Braun.
În prezent, actionar majoritar al societatii care a fost detinuta de Mihnea Costoiu este o anume Elena Rotaru Sotropa. Firma are datorii de aproape opt milioane de lei la bugetul de stat.
George Crin Laurentiu Antonescu, Traian Basescu, George Becali, Mircea Dan Geoana, Kelemen Hunor, Sorin Mircea Oprescu, Constantin Rotaru si Corneliu Vadim Tudor.
1,85% Remus Cernea: 0,64% Constantin Rotaru: 0,42% Eduard Manole: 0,37% Ovidiu Iane: 0,24% Constantin Ninel Potarca: 0,20%
1,90% Remus Cernea: 0,62% Constantin Rotaru: 0,44% Eduard Manole: 0,35% Ovidiu Iane: 0,23% Constantin Ninel Potarca:
Remus Cernea - 0,62%, Constantin Rotaru-0,44%, Eduard Manole -0,35%, Ovidiu Iane - 0,23%, Ninel Potarca - 0,21%.
Presedintele partidului este Constantin Rotaru (n. 23 iulie 1955, satul Launele de Jos, comuna Danicei, judetul Valcea), de profesie economist El a indeplinit functia de deputat de judetul Valcea in legislatura 1992-1996, ales pe listele PSM.
alegerea in Biroul Permanent Judetean si Comitetul Executiv a unor membri care nu au fost delegati la conferinta judeteana de alegeri si nu aveau statutul de membru al Consiliului Judetean al PSD si declararea ca statutare, in cadrul Comitetului Executiv a organizatiilor conduse de Marius Oprescu, Catalin Rosculete si Pantelie Rotaru.
Victor Rotaru) Vasazica, Paiata i-a taiat Epavei firul scurt. In realitate, firul comunicational carotat din ordinul interimarului Crin Antonescu, era ditamai odgonul care il tinea pe Traian Basescu ancorat la informatii confidentiale.
google-analytics.com