Cautare

650 de rezultate pentru "rotaru iulian" (3.18 secunde)
• Ioan Chelaru , vicepresedinte • Florin Constantinescu, vicepresedinte • Cristian Sorin Dumitrescu, vicepresedinte • Ion Rotaru, secretar • Ion Simeon Purec, secretar • Nicolae Moga, chestor Tot in sedinta de plen din 3 februarie 2014 s-au aprobat urmatoarele schimbari in componenta Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari:
Noul Birou Permanent al Senatului este alcatuit din vicepresedintii Ioan Chelaru si Cristian Dumitrescu (PSD), Marius Obreja (PNL) si Vasile Nistor(LC), secretarii Ion Simeon Purec si Ion Rotaru (PSD), Mario-Ovidiu Oprea (PNL) si Alexandru Peres (PDL) si chestorii Dan Sova si Nicolae Moga (PSD), Cristian Bodea (PNL) si Verestoy Attila (UDMR).
Dar nu au nici o baza legala, drept pentru care i-am actionat in instanta, sa ne precizeze si noua de ce solicita predarea mijloacelor fixe", a afirmat Doina Rotaru, avocatul SC ACVA 2000.
Rotaru, director in cadrul SN Nuclearelectrica SA si responsabil cu pregatirea reluarii lucrarilor la Unitatile 3 si 4 ale Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavoda a declarat ca Guvernul Romaniei a avizat favorabil investitia hidroenergetica de la Capul Bala situata in amonte de Cernavoda, pe traseul Dunarii.
La randul ei Aurelia Rotaru, economista, a spus ca vara trecuta nu s-a putut duce la plaja insa, din cate stie, pe acolo ar fi nevoie de mai multa cutenie si amenajare.
Apartamentele vechi dau cel mai mare randament in momentul de fata, avand in vedere ca pretul de achizitie este acceptabil, iar nivelul chiriei ii permite sa se adreseze unui segment cuprinzator al cererii", ne-a declarat Chiosa-Rotaru Marian, managing partener al Centrului de Investitii Imobiliare.
Pe post de reporter, o veche colaboratoare a lui Teo, Mihaela Rotaru. Emisiunea Simonei Patruleasa este una de arta culinara.
"Daca achit cu cardul, nu am o evidenta foarte clara a platilor efectuate si, de cele mai multe ori, am tendinta sa cheltuiesc mai mult, mai ales ca nu stiu exact suma. Eu nu platesc niciodata cu cardul", a spus Maria Rotaru, de 53 de ani, din Craiova.
euro, precum Bog‘Art (Raul Doicescu), ACMS (familia Tanasoiu), Rotary Constructii (Mihai Leonard Rotaru), Aedificia Carpati (Petre Badea), Dafora (Gheorghe Calburean) si UTI Instal (Tiberiu Urdareanu), Comnord (Sorin Creteanu) si companii straine ca Sedesa (Spania), Alpine (Austria), Strabag (Austria).
Udrea, femeie cu "sange in pasarica", cum a definit-o Ion Rotaru, primar PDL din judetul Neamt, s-a prins ca nu se poate si, dupa indelungi seminarii, mese rotunde si patrate cu specialistii din turism, l-ar fi iluminat pe onorabilul cu ideea soselelor.
Oltencele Anca Rotaru (senioara), Roberta Dragonu (junioara I), Daniela Barzoi si Oana Anghelescu (ambele cadete) au participat, recent, la Topoloveni, la returul campionatului, si au castigat toate cele trei partide jucate, dupa cum urmeaza:
argint pentru echipa masculina de juniori 2 (Aurel Rotaru, Alexandru Corzanu, Bogdan Stana, Mihaita Catu, Ion Daniel), bronz pentru echipa feminina junioare 3 (Maria Cioveie, Daniela Bogdan, Andreea Zamfir, Stefania Sandu) si bronz - Marius Constantin (categoria copii 3).
Ana Maria Rotaru (Sc. 17), 3. Alexandra Rombu (Sc. 36); clasele V-VI: masculin: 1. Edi Banoiu (Șc. 18), 2.
In masura care clubul, clona, neclona, asta-i alta discutie, e oficial finantat din surse exclusiv private, de Mihai Rotaru si Adrian Andrici, ce treaba are LOV daca el fuzioneaza, cind si cu cine?!
Paula Rotaru) La 29 de ani, Loredana Gruia, antrenor personal si instructor de fitness, este dovada vie a faptului ca femeia ce se apropie de 30 de ani nu mai este cea de pe vremea parintilor nostri.
Este o spirala idioata si inutila a bagarii celuilalt in faliment, ca despre asta este vorba, iar piata de internet castiga doar intr-o prima faza", a mai mentionat Adi Rotaru.
Teodor Melescanu a fost mentionat de 23.849 de ori, Corneliu Vadim Tudor are 17.161 de mentionari, Kelemen Hunor - 16.874 mentionari, Dan Diaconescu - 13.571 mentionari, Gheorghe Funar - 6.888, William Branza - 3.847, Constantin Rotaru - 2.060, Szilagyi Zsolt - 1.584, Mirel Mircea Amaritei - 1.289 mentionari, se arata in studiul Zelist Monitor.
- Madalina Rotaru: Dar chiar asa in chiloti fara pantaloni? Nu pot sa cred ! Cristina Iordachescu: Pe bune ? - Mugur Bunea: Da.
Paula Rotaru) Pentru ca era comunicarii virtuale a luat amploare, procesul de comunicare virtuala prin intermediul retelelor de socializare, precum Facebook, a transformat viata noilor generatii intr-o viata ireala si virtuala.
Primarul general Sorin Oprescu a dispus incetarea delegarii lui Florin Rotaru in functia de manager al Bibliotecii Metropolitane a Municipiului Bucuresti, incepand de joi, pentru management defectuos si ineficienta in administrarea, angajarea si utilizarea resurselor publice locale.
google-analytics.com