Cautare

650 de rezultate pentru "rotaru iulian" (3.54 secunde)
Doru COPOT si Mihai Razvan ROTARU) Rare sunt locurile in lumea asta unde se poate spune ca esti in Paradis.
Paula Rotaru) Statisticile spun negru pe alb ca hartuirea sexuala este inca prezenta in destul de multe birouri. In urma cu cativa ani, conform Comisiei pentru oportunitati egale in ceea ce priveste angajarea, femeile au inaintat 86% dintre plangerile impotriva actelor de hartuire sexuala.
Paula Rotaru) Un proces biologic firesc, menopauza este considerata o etapa de referinta a varstei de mijloc a femeii, care aduce cu sine nu doar schimbari fizice si anatomice drastice, ci si de natura emotionala, comportamentala sau sociala.
Roana Rotaru) In ultimii 500 de ani Rusia si Turcia au avut nu mai putin de 12 razboaie, dintre care 7 s-au soldat cu victoria rusilor, 3 au fost castigate de turci, iar in cazul a 2 razboaie victoria a fost indefinibila (remiza).
Paula Rotaru) Pentru ca era comunicarii virtuale a luat amploare, procesul de comunicare virtuala prin intermediul retelelor de socializare, precum Facebook, a transformat viata noilor generatii intr-o viata ireala si virtuala.
Politele obligatorii RCA sunt de doua ori mai scumpe decat acum 6 luni, iar valoarea unui asigurari a ajuns cat rata unei case sau a unei masini noi. Pana acum, autoritatile nu au luat nicio masura, iar soferii au ajuns la limita disperariii. Roana Rotaru
Mirel Radoi (41 de ani) a decis sa-si dea demisia de la Universitatea Craiova, dar plecarea antrenorului nu este singura schimbare importanta aparuta in ultimele zile la club.
Ulterior, Nicolae Dica a recunoscut ca exista o relatie foarte buna intre Mirel Radoi si Mihai Rotaru si este de parere ca fostul capitan al FCSB-ului va ajunge intr-o buna zi antrenor la Universitatea Craiova:
Alexandru Baluta (29 de ani) este primul transfer al FCSB-ului din aceasta vara, iar fotbalistul a fost prezentat oficial luni, intr-o conferinta de presa la care a participat si Mihai Stoica, managerul general al "ros-albastrilor".
Gigi Becali a anuntat ca Damian Djhokovic a semnat cu FCSB si a explicat care este strategia sa pe piata transferurilor in aceasta vara.
Eugen Neagoe si Florin Lovin au fost invitati in emisiunea Sport Report, de pe Orange Sport, moderata de Dan Udrea.
Pe liste se mai afla, cu mari sanse de intrare in Parlament, George Pruteanu, Dorel Onaca, Radu Ciuceanu, preotul caterisit Ioan Aurel Rus, Dumitru Puzdrea, Lia Olguta Vasilescu, Nicolae Vasilescu, Mitzura Arghezi, Daniela Buruiana, Lucian Bolcas, Iulian Mincu si Anghel Stanciu.
Printre cei 46 de candidati ai PRM trecuti cu "rosu" se afla Corneliu Vadim Tudor, Mihai Ungheanu, Radu Ciuceanu, Daniela Buruiana-Aprodu, Iulian Mincu, Nicolae Iorga, Gheorghe Funar, Dorel Onaca, Dan Claudiu Tanasescu, Ilie Merce, Danut Saulea, Anghel Stanciu, Marcu Tudor, George Pruteanu, Nati Meir, Dumitru Dragomir, Anca Petrescu.
In Arges, consilierul judetean Iulian Fratica (ex-PC) s-a inscris in PD. Tot in PD au intrat cateva zeci de consilieri locali, precum si viceprimarul din comuna Priboieni, care a fost ales pe listele PSD.
Dan Lupascu, fostul secretar al CSM, este si presedintele Curtii de Apel Bucuresti, iar Iulian Gilca, presedintele Curtii de Apel Alba.
Din delegatia galateana vor face parte, printre altii, presedintele local Adrian Smarandoiu (foto) si vicepresedintele local Petru Trifan”, a precizat reprezentantul conducerii galatene a PNG, Iulian Cirstiuc.
Acum PNG are sanse reale sa intreaca formatiunea pesedistilor in sondajele de opinie”, a declarat ieri Iulian Cirstiuc, membru al conducerii Partidului Noua Generatie, filiala Galati.
Ocroteala nu va mai fi ocrotit Pentru a-si intari acuzatiile, Berceanu a declarat ca un exemplu in acest sens este Iulian Ocroteala, directorul Regiei Autonome de Transport Craiova, care a pus la dispozitia PSD microbuze pentru a transporta oamenii la vot, in special la cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale.
Numirea lui Ion Moraru in functia de secretar general al Senatului a primit 82 de voturi pentru, 3 voturi impotriva si 5 abtineri, iar candidatura lui Constatin Dan Vasiliu a fost aprobata cu 83 de voturi pentru, 2 voturi impotriva si 2 abtineri.Pe de alta parte, plenul Senatului l-a validat, cu 82 de voturi pentru, 4 abtineri, si pe Sebastian Radu Iulian Raduletu ca membru supleant al Consiliului National de Integritate propus de Ministerul Justitiei, in locul Lorenei Elena Udrea.
Astfel, in cadrul Consiliului National au fost numiti presedintele PRM Botosani, Stefan Baban, Dumitru Codreanu, Stelica Fasniuc, Adela Nechita, care au mai fost desemnati si in Comitetul Director, prim - vicepresedintele Eugen Nitura, juristul Valeriu Apetrei, Maia Bolea si Iulian Hauca.Dumitru Codreanu a fost ales si ca secretar executiv in Biroul Permanent.
google-analytics.com