Cautare

650 de rezultate pentru "rotaru iulian" (7.24 secunde)
Cu ce se ocupa prietenul dvs. apropiat Craciun Dorel Gavruta si varul dvs. primar Iulian Pontas, ambii din Pecica, in vamile Moravita si Nadlac? 4.
Printre principalele cauze care au dus la declinul PSD, in opinia unora, s-a numarat si conflictul existent intre generatii, precum si luptele interne, care au fost date pentru sefia organizatiei judetene imediat dupa suspendarea din functie a fostului lider, Iulian Comanescu.
In cadrul organizatiei PSD Suceava, Gavril Marza a fost reales presedinte, iar in functia de secretar executiv al filialei a fost numit Iulian Bancescu.
Senatorul PSD Olguta Vasilescu a castigat fotoliul de primar al municipiului Craiova, la alegerile din 10 iunie. De asemenea, in cadrul sedintei de luni si-au anuntat demisia senatorii Dan Voiculescu (PC) si Iulian Badescu (PSD).
- Iulian Iancu, fost secretar de stat la Energie, este si el cercetat intr-un dosar privind fonduri electorale. - Partidul Miscarea Populara are de sa fie mandru:
Departamentele vor fi conduse in urmatoarea perioada de Mihai Tanasescu (politici financiare), Iulian Iancu (industrie, comert), Marian Sarbu (munca), Ecaterina Andronescu (educatie), Ioan Mircea Pascu (aparare), Vasile Dancu (cultura), Ovidiu Natea (agricultura), Sorin Oprescu (sanatate), Ion Neagu (justitie), Adrian Severin (externe), Vasile Puscas (integrare), Rovana Plumb (mediu), Ioan Rus (interne), Dan Nica (transporturi).
In numele democratilor, Iulian Birsan, deputat de Galati, ne-a declarat ca abia dupa ce vor fi rezolvate problemele sinistratilor se va mai vorbi despre anticipate.
este ultima zi pentru depunerea mai multor obligatii declarative ale contribuabililor constanteni, se arata intr-un comunicat de presa al DGFP Constanta, vizat de directorul executiv Bogdan Iulian Hutuca.
Abordarile acelea ar trebui evitate a doua zi, dar cotidienele serioase se tin scai de titlurile televiziunilor", mai spune analistul media Iulian Comanescu.
Lupul, blana si interesele PSD La fel ca si Emil Strunga, deputatul democrat Iulian Birsan considera ca judecatorii Curtii Constitutionale nu tin cont de Constitutie atunci cind iau o decizie, ci de interesele Partidului Social Democrat.
De mentionat este si faptul ca o cerere similara a formulat ieri si consilierul judetean Iulian Arama, instanta urmind sa se pronunte asupra acesteia la urmatorul termen de judecata.
Este vorba despre transferurile jucatorilor Cristian Dulca - realizat in ianuarie 1999, de la clubul de fotbal Rapid Bucuresti la clubul sud-coreean Pohang Steelers, Iulian Arhire - de la clubul Otelul Galati la Pohang Steelers, realizat in martie 1999, Cosmin Contra - de la Dinamo la Deportivo Alaves, realizat in iunie 1999, Ionel Ganea - de la clubul de fotbal Gloria Bistrita la VfB.
PD-ul sustine ca merge la alegeri cu Iulian Arama, cel pentru care fostii membri ai PD, trecuti la PNL, s-au abtinut la prima alegere a vicepresedintelui CJ.
Avertisment catre Putere Fostul lider al PRM le-a solicitat presedintelui Romaniei Traian Basescu, garantul Constitutiei, ministrului Justitiei Monica Macovei si presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Iulian Galca, sa-si exprime public pozitia fata de abuzurile prezentate.
Intre 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 ii veti putea intalni pe Iulian si Carmen Bere atat la targul de hand-made organizat la Hotel Marshall din Bucuresti, cat si la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Sotii Carmen si Iulian Bere au adus la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu multe bijuterii din cristale create de ei:
Deputatul PSD Iulian Iancu a criticat masurile luate de actuala guvernare, spunand ca reprezinta "o greseala" introducerea cotei unice de impozitare.
Primarul localitatii Rast, Iulian Silisteanu, a declarat ca ar fi de dorit ca autoritatile sa aleaga cea de-a doua varianta, caz in care noua localitate s-ar intinde pe 216 hectare.
Obligat sa se descurce cum poate, primarul din Rast, Iulian Silisteanu, ar primi orice de la oricine. "Daca ne dau calculatoare e bine.
Exista riscul foarte mare ca aici sa izbucneasca epidemii din cauza apei murdare si a animalelor moarte", a explicat Iulian Silisteanu, primarul din Rast.
google-analytics.com