Canaf, cel mai excentric concurent de la "Vocea Romaniei", porneste la drum, impreuna cu trupa sa, pentru un sir de concerte in tara.
Iubitorii de blues si rock si sustinatorii "fenomenului Canaf", in special, sunt invitati pe 7 martie la Zone X, in Targu Mures, pe 8 martie la Scottish Pub, in Timisoara, pe 15 martie la La Fierarie, in Suceava, pe 21 martie la Times Pub, in Brasov si pe 23 martie la Hard Rock Cafe, in Bucuresti.
Canaf a castigat simpatia si sustinerea publicului datorita stilului sau aparte de a canta, de a sta pe scena, de a comunica cu publicul. Este un om simplu, care a avut nebunia de a se urca pe scena. Un personaj excentric, care nu tine cont de reguli si nu are limite pe scena, Iulian Canaf isi transmite caldura sufleteasca in concerte, dragostea de oameni si bucuria nemasurata de a canta. Nimeni nu stie dinainte cum se va desfasura show-ul. Din aceste motive, numele pe care l-au ales colegii sai de trupa este Canaf Excentric Band.
Probabil cel mai controversat concurent de la "Vocea Romaniei", Iulian Canaf a impartit publicul in doua tabere distincte: sustinatori ferventi si retractari. Sustinatorii ii apreciaza carisma si daruirea, solicitand prezenta artistului pe scena cat mai des. Retractarii ii contesta tehnica vocala - intru totul originala.
"Fenomenul Canaf" se refera la un artist care nu tine cont de regulile din showbiz, care se deschide catre public fara sa pastreze vreo bariera, care abordeaza actul de a canta ca pe-un sentiment.
Canaf Excentric Band porneste prin tara intr-un mini-turneu, concertele sale fiind intalniri cu toti cei care vor sa traiasca fara limitari si prejudecati, sa simta si sa se bucure fara granite.