La data de 11 august 2010, in jurul orei 10.30, Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca in sos. Colentina, sector 2, se afla o persoana prinsa de doi cetateni.
La fata locului s-au deplasat lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie care au identificat persoana in cauza ca fiind L. Cristina de 24 de ani din Bucuresti, cunoscuta cu antecedente penale.
Cea in cauza a fost condusa la sediul Sectiei 7 Politie unde, in urma cercetarilor efectuate de lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, s-a stabilit faptul ca, in ziua de 11.08.2010, fiind ajutata de I. Iulian de 29 de
ani din Bucuresti, care a asigurat locul comiterii faptei si profitand de usa neasigurata, a patruns intr-un lacas de cult situat in sectorul 2, de unde a incercat sa sustraga o cutie din lemn asigurata cu lacat, in care se colectau
banii din donatii, fiind suprinsa de catre doua persoane care se aflau in incinta lacasului de cult si imobilizata in apropierea locului comiterii faptei.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 7 Politie cu cea in cauza in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, urmand sa fie prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, cu propunerea de arestare preventiva, in prezent fiind desfasurate activitati in vederea depistarii lui I. Iulian si cercetarii acestuia
sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt calificat.

La data de 10 august 2010, Sectia 3 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca o persoana necunoscuta, de sex barbatesc, a sustras un burlan de la un lacas de cult din sectorul 1, dupa care a fugit pe strazile adiacente.
La fata locului s-au deplasat agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 3 Politie care au luat legatura cu reclamantul, dupa care, in urma verificarilor efectuate in zona, pe str. Spiru Haret au depistat o persoana care corespundea semnalmentelor avand asupra sa un burlan de aproximativ 50-60 cm.
Politistii au trecut la legitimarea acesteia ocazie cu care s-a stabilit ca fiind S. CRISTIAN de 24 de ani din jud. Vaslui, care a fost condus la sediul Sectiei 3 Politie pentru continuarea cercetarilor. Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.